Objektiivit EOS R -kameraan

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Kuvaa yksityiskohdat tarkasti ja ikuista kohteen todellinen luonne tehokkaalla ja luotettavalla objektiivilla, jonka optinen pinnoite nostaa taustan pehmennyksen täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Muotokuvat

  Laadukkaan optiikan, edistyksellisten linssipinnoitteiden ja RF-kiinnitystekniikan ansiosta voit kuvata entistä yksityiskohtaisempia ja moniulotteisempia muotokuvia käyttämällä kapeaa terävyysaluetta ja veitsenterävää tarkennusta.

 • Katukuvaus

  Tehokas USM-moottori lukitsee objektiivin kohteeseen ja tarkentaa kuvan nopeasti. Sen ansiosta hallitset kuvausta saumattomasti ja voit kuvata huomaamattomasti kadulla liikkuessasi.

 • Hämäräkuvaus

  Voit jatkaa kuvausta auringonlaskun jälkeenkin nopean ja valovoimaisen suuren f/1.2-aukon ansiosta, ja saat kauttaaltaan terävät ja yksityiskohtaiset kuvat.

Erinomainen muotokuvaukseen

85 mm:n polttovälin ansiosta objektiivi sopii ihanteellisesti näyttävien muotokuvien ottamiseen. Se tuottaa tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa on silmää miellyttävä perspektiivi – täysin ilman vääristymiä.

Ensiluokkainen boke-tehoste ja uskomaton optinen tarkkuus

Canonin ainutlaatuisen DS-pinnoitteen ja 9-lamellisen F1.2-himmenninaukon ansiosta objektiivi takaa upean boke-pehmennyksen luovaan kuvaamiseen.

Edistykselliset linssielementit ja pinnoitteet

Objektiivissa käytetään väripoikkeamia kumoavaa sinisen spektrin refraktio-optiikkaa (Blue Spectrum Refracting, BR). Hiottu asfäärinen elementti ja ASC-pinnoite estävät heijastumat ja haamukuvat.

Defocus Smoothing -vaikutus

Tehokkaalla ja valovoimaisella RF 85mm F1.2L USM DS -objektiivilla saat kauniin taustan sumennuksen laadukkaita muotokuvia varten.

 • Otettu RF 85mm F1.2L USM -objektiivilla

  85 mm:n polttoväli sopii hyvin muotokuviin, ja suuren valovoiman ansiosta kuvan epätarkat kirkkaat kohdat näkyvät kauniisti terävärajaisina valokehrinä.

 • Otettu RF 85mm F1.2L DS USM -objektiivilla

  DS-tehoste näkyy tehokkaimmin suurimmalla aukolla ja vähenee, kun aukkoa pienennetään. Kuvan epätarkat kirkkaat kohdat näkyvät pehmeinä valokehrinä, ja ne tunnistaa välittömästi DS-objektiivin ominaisuudeksi.

Teräviä kuvia tyylillä

Kuvaa yksityiskohtien sijasta kohteen todellinen sielu poikkeuksellisen tehokkaalla ja luotettavalla objektiivilla. Katso, miten DS-pinnoite toimii muulloinkin kuin heikossa valaistuksessa ja tuottaa upean taustan pehmennyksen, kun tausta inspiroi luovuuttasi.

 • Otettu RF 85mm F1.2L USM -objektiivilla

  Normaalilla 85 mm:n RF-objektiivilla kirkkaat kohdat ovat sumeita, mutta silti niissä näkyy yksityiskohtia, joita ei välttämättä haluta herkkiin muotokuviin.

 • Otettu RF 85mm F1.2L USM DS -objektiivilla

  DS-pinnoitetta on käytetty kahdessa elementissä, jotka sijaitsevat objektiivin eri kohdissa. Tuloksena on pehmeä ja sulava sumennuksen toisto. Se näkyy erityisen selvästi tässä, kun kohteen takana olevien puiden läpi näkyy valopisteitä.

DS-pinnoitteen toimintaperiaate

Canonin DS (Defocus Smoothing) -pinnoite tuottaa pehmeän ja ainutlaatuisen epätarkan vaikutelman, jossa sumennetun kuvan alun perin terävät ääriviivat pehmentyvät erittäin tasaisesti. Tämän tehosteen saavuttamiseksi Canon on käyttänyt samaa optiikkaa kuin RF 85mm F1.2L USM -objektiivissa ja hyödyntänyt höyrytekniikkaa, jolla säädellään objektiiviin pääsevän valon määrää.

 • RF 85mm F1.2L USM

  Nopean f/1.2-aukon ansiosta objektiivi sopii erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa ja tuottaa laadukkaita, upean teräviä ja ilmaisuvoimaisia kuvia, joissa on kaunis taustan pehmennys.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  DS-pinnoitetta on käytetty kahdessa elementissä, jotka sijaitsevat objektiivin eri kohdissa. Tuloksena on pehmeä ja sulava sumennuksen toisto. Pinnoite kuitenkin heikentää valonsiirtoa, joten objektiivin T-arvo on T2,2.

Nopea USM-moottori ja objektiivin säätörengas

Nopean RF-kiinnityksen ansiosta RF 85mm F1.2L USM lukittuu kohteeseen nopeasti. Objektiivin säätörenkaan avulla asetuksia on helppo muuttaa.

Kuvaa luovasti

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Tekniset tiedot

 • DS-pinnoite

  Defocus Smoothing -toiminto tuottaa erinomaisen boke-sumennuksen

 • BR-optiikka

  Poikkeamien täydelliseen hallintaan

 • Asfääriset ja UD-elementit

  Erittäin terävä kuvanlaatu

 • USM-moottori

  Vakaa, nopea ja lähes äänetön

 • Air Sphere Coating -pinnoite

  Estää heijastumat ja haamukuvat

 • Objektiivin säätörengas

  ISO-herkkyyden, aukon ja sulkimen lisäsäätö

DS-objektiivin käyttäminen ensimmäistä kertaa

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

Pakkauksen sisältö

Kaikki tarvittavat luovaan muotokuvaukseen

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • Vastavalosuoja ET-89

 • Objektiivin suojus E-82II

 • Objektiivin pölysuojus RF

 • Objektiivipussi LP1424

Henkilöllä on käsissään Canon EOS R -kamera ja Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi.

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

Ammattimaista kuvaamista

Lue, miten RF 85mm F1.2L USM- ja RF 85mm F1.2L DS USM -objektiivi selviytyvät erilaisista kuvaustilanteista Canon-ammattilaisten käsissä.

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Arvostelut

Teleobjektiivit

Teleobjektiivilla voit kuvata kaukaa ilman, että häiritset urheilijoita, villieläimiä tai esiintyjiä. Tutustu Canonin teleobjektiiveihin ja vapauta luovuutesi.
Lue lisää

Katso myös