RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Kuvaa yksityiskohdat tarkasti ja ikuista kohteen todellinen luonne tehokkaalla ja luotettavalla objektiivilla, jonka optinen pinnoite nostaa taustan pehmennyksen täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Galleria

Osta nyt

Terävyyttä ja tyyliä – ota ainutlaatuisia muotokuvia

Määritä luova visiosi ja viimeistele se tällä L-sarjan muotokuvausobjektiivilla, joka tuottaa upean terävyyden, tehokkaan automaattitarkennuksen, huippulaadukkaan rakenteen ja uuden DS-pinnoitteen ansiosta upean pehmennyksen.

Katso kaikki tekniset tiedot

Features & Benefits

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Great for portraits

Erinomainen muotokuvaukseen

85 mm:n polttovälin ansiosta objektiivi sopii ihanteellisesti näyttävien muotokuvien ottamiseen. Se tuottaa tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa on silmää miellyttävä perspektiivi – täysin ilman vääristymiä.

Superb bokeh with stunning optical precision

Ensiluokkainen boke-tehoste ja uskomaton optinen tarkkuus

Canonin ainutlaatuisen DS-pinnoitteen ja 9-lamellisen F1.2-himmenninaukon ansiosta objektiivi takaa upean boke-pehmennyksen luovaan kuvaamiseen.

Advanced lens elements and coatings

Edistykselliset linssielementit ja pinnoitteet

Objektiivissa käytetään väripoikkeamia kumoavaa sinisen spektrin refraktio-optiikkaa (Blue Spectrum Refracting, BR). Hiottu asfäärinen elementti ja ASC-pinnoite estävät heijastumat ja haamukuvat.

Defocus Smoothing -vaikutus

Tehokkaalla ja valovoimaisella RF 85mm F1.2L USM DS -objektiivilla saat kauniin taustan sumennuksen laadukkaita muotokuvia varten.

Teräviä kuvia tyylillä

Kuvaa yksityiskohtien sijasta kohteen todellinen sielu poikkeuksellisen tehokkaalla ja luotettavalla objektiivilla. Katso, miten DS-pinnoite toimii muulloinkin kuin heikossa valaistuksessa ja tuottaa upean taustan pehmennyksen, kun tausta inspiroi luovuuttasi.

DS-pinnoitteen toimintaperiaate

Canonin DS (Defocus Smoothing) -pinnoite tuottaa pehmeän ja ainutlaatuisen epätarkan vaikutelman, jossa sumennetun kuvan alun perin terävät ääriviivat pehmentyvät erittäin tasaisesti. Tämän tehosteen saavuttamiseksi Canon on käyttänyt samaa optiikkaa kuin RF 85mm F1.2L USM -objektiivissa ja hyödyntänyt höyrytekniikkaa, jolla säädellään objektiiviin pääsevän valon määrää.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Nopea USM-moottori ja objektiivin säätörengas

Nopean RF-kiinnityksen ansiosta RF 85mm F1.2L USM lukittuu kohteeseen nopeasti. Objektiivin säätörenkaan avulla asetuksia on helppo muuttaa.

Kuvaa luovasti

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla ja tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Katso video

Tekniset tiedot

DS-pinnoite

Defocus Smoothing -toiminto tuottaa erinomaisen boke-sumennuksen

BR-optiikka

Poikkeamien täydelliseen hallintaan

Asfääriset ja UD-elementit

Erittäin terävä kuvanlaatu

USM-moottori

Vakaa, nopea ja lähes äänetön

Air Sphere Coating -pinnoite

Estää heijastumat ja haamukuvat

Objektiivin säätörengas

ISO-herkkyyden, aukon ja sulkimen lisäsäätö

Katso kaikki tekniset tiedot

Specifications

DS-objektiivin käyttäminen ensimmäistä kertaa

1. Tämän objektiivin käyttäminen EOS R- tai EOS RP -kamerassa edellyttää yhteensopivaa laiteohjelmistoversiota. Lataa kameran uusin laiteohjelmisto Canonin sivustosta ja asenna se kameraan.

2 DS-pinnoite vähentää kuvan reuna-alueiden läpäisykykyä, joten kirkkaus on enimmäisaukolla noin 1⅓ askelta tummempi kuin arvolla f/1.2. Valotuksen hallinta automaattivalotustilassa toimii oikein, kun päivität kameran laiteohjelmiston.

WITB

Pakkauksen sisältö

Kaikki tarvittavat luovaan muotokuvaukseen

RF 85mm F1.2L USM DS

Vastavalosuoja ET-89

Objektiivin suojus E-82II

Objektiivin pölysuojus RF

Objektiivipussi LP1424

Ammattimaista kuvaamista

Lue, miten RF 85mm F1.2L USM- ja RF 85mm F1.2L DS USM -objektiivi selviytyvät erilaisista kuvaustilanteista Canon-ammattilaisten käsissä.

Näytä kaikki artikkelit

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Arvostelut

Telephoto lens range packshots

Teleobjektiivit

Teleobjektiivilla voit kuvata kaukaa ilman, että häiritset urheilijoita, villieläimiä tai esiintyjiä. Tutustu Canonin teleobjektiiveihin ja vapauta luovuutesi.

Lue lisää

Katso myös