Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5,6L IS USM -objektiivin rakenteissa on käytetty magnesiumseosta, mikä tekee siitä kevyen super-teleobjektiivin. Ylivoimaisen Canon-optiikan ansiosta saavutetaan erinomainen kuvan laatu ja kompakti koko.

Edut

  • L-sarjan rakenne
  • 4 valotusaskeleen kuvanvakain, jossa jalustan tunnistustoiminto
  • Fluoriitti-, UD- ja Super UD -elementit
  • 4,5 kg:n magnesiumseos rakenne
  • Super Spectra -pinnoite
  • Rengastyyppinen USM-automaattitarkennus ja jatkuva käsintarkennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

L-sarjan rakenne


EF 800mm f/5,6L IS USM -objektiivissa käytetään Canonin huippulaadukasta tarkkuusoptiikkaa. Canonin L-sarjan objektiiveissa yhdistyy huippuluokan kuvanlaatu ja erinomainen käyttömukavuus. Pölyä ja kosteutta vastaan suojaavat tiivisteet mahdollistavat käytön ankarissakin sääoloissa.

4 valotusaskeleen kuvanvakain


Canonin 4 askeleen kuvanvakaintekniikan ansiosta kameralla voidaan kuvata jopa 4 kertaa pidemmillä valotusajoilla ilman, että kuvan epätarkkuus lisääntyy. Automaattinen panoroinnin tunnistus poistaa automaattisesti kuvanvakaintoiminnon käytöstä vaaka- tai pystysuunnassa seurattaessa liikkuvia kohteita. Jalustan tunnistus parantaa automaattisesti kuvanvakaimen toimintaa jalustalla kuvattaessa.

Asfääriset-, fluoriitti-, UD- ja Super UD -elementit


Objektiivissa käytetään neljänlaisia optisia elementtejä: asfääriset elementit korjaavat pallopoikkeamaa ja voimakkaasti valoa taittavat fluoriitti-, UD- ja Super UD (ultra-low dispersion) -elementit poistavat sekundaarisia kromaattisia poikkeamia. Näin kuvista tulee tarkkoja, korkeakontrastisia ja vääristymättömiä.

Magnesiumseos rakenne


EF 800mm f/5,6L IS USM painaa vain 4,5 kg ja on siten kevyehkö super-teleobjektiivi, jolla käsivaralla kuvaaminen onnistuu lyhyitä aikoja kerrallaan. Magnesiumseos rakenteen ansiosta se on painoltaan vastaava kuin lyhyemmät teleobjektiivit.

Rengastyyppinen USM-automaattitarkennus ja käsintarkennus


Canonin rengastyyppinen ultraäänivärähtelyn (USM) avulla toimiva automaattitarkennus takaa nopean, tarkan ja lähes äänettömän tarkennuksen. Kuvan tarkennuksen voi hienosäätää kätevästi suurikokoisella jatkuvan käsintarkennuksen renkaalla, joka ei käänny automaattitarkennuksen aikana. Objektiivi on varustettu myös EF 300mm f/2,8L IS USM -objektiivista tutulla tarkennuksen esiasetuksella, jolla voi valita ja tallentaa eri tarkennusetäisyyksiä ja palauttaa ne nopeasti tarvittaessa.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoite takaa tarkan väritasapainon ja hyvän kontrastin, sekä estää heijastumat absorboimalla valoa, joka saattaisi heijastua linssielementeistä tai EOS-kameran kennoista.

Pyöreä himmennin


Pyöreän himmenninaukon ansiosta kuvan tausta voidaan pehmentää tasaisesti – toiminto sopii pääkohteen korostamiseen suurella himmenninaukolla kuvattaessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 800mm f/5.6L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

kampanja

Super_Tele_lenses_bird

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.