Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Monipuolinen kalansilmä-zoom-objektiivi, jolla voit ottaa täyden koon kuvia ja pyöreitä kuvia. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM kuuluu Canonin tehokkaan L-sarjan objektiiveihin. Se tarjoaa loistavan kuvanlaadun jopa laajalla kuvakulmalla.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Edut

  • Pyöreiden tai täyden koon kuvien kalansilmä-zoom-objektiivi
  • Kuuluu Canonin ylistettyyn L-sarjaan
  • Kestävä rakenne
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus
  • Jatkuva käsintarkennus
  • Helposti puhdistettava

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Pyöreiden tai täyden koon kuvien kalansilmä-zoom-objektiivi


Kahta erikoisobjektiivia ei tarvita, koska 24 x 36 mm:n (täyden koon) kennon kameroihin yhdistettynä EF 8-15mm f/4L Fisheye USM -objektiivilla voi ottaa joko pyöreitä tai täyden koon kalansilmäkuvia. Pienemmällä kennolla varustettuja järjestelmäkameroita käyttävät valokuvaajat voivat ottaa täyden koon kalansilmäkuvia. 180 asteen diagonaalisen kuva-alan ansiosta koko kohtauksen tallentaminen yhteen kuvaan ei ole koskaan ollut näin helppoa.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite


Canonin patentoitu, digitaalivalokuvaukseen suunniteltu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä Pinnoite poistaa ongelman aiheuttajan, joten kuvista tulee kirkkaita ja selkeitä.

Helposti puhdistettava


Etummaisissa ja takimmaisissa linssipinnoissa on fluoripinnoite, jonka ansiosta linssin pinta on helpompi puhdistaa nykyisiin pinnoitteisiin verrattuna.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.