Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

Valovoimainen EF 70–200 mm f/2,8 L USM on ammattitasoinen telezoom-objektiivi, joka sopii hyvin etenkin luonto- ja urheilukuvaukseen sekä hää- ja muotokuvaukseen.

Edut

  • Laadukas L-sarjan telezoom-objektiivi
  • Suuri ja muuttumaton valovoima f/2,8
  • Neljä UD-linssielementtiä
  • Lyhin tarkennusetäisyys 1,5 m
  • Kosteus- ja pölysuojaus
  • 8-lamellinen aukko
  • Automaattitarkennus rengasmallisella ultraäänimoottorilla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Zoom-objektiivilla kiinteäpolttovälisen objektiivin kuvanlaatu


Yksi EF-malliston parhaista telezoomeista, jonka optiset ominaisuudet vetävät vertoja kiinteäpolttoväliselle objektiiville. Väripoikkeamien korjaukseen käytetään neljää UD-lasielementtiä ja sisäiseen tarkennukseen useita zoomausryhmiä. Näin saadaan erinomainen kuvanlaatu koko zoomausalueella. Objektiivissa voidaan käyttää polttovälin muuttajia Extender EF 1,4x ja 2x.

Suuri ja muuttumaton valovoima


Suuren valovoiman f/2,8 ansiosta kuvaaminen onnistuu myös heikossa valaistuksessa. Valovoima säilyy muuttumattomana koko zoomausalueella. Suuri valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta.

Lisävarusteet


Vastavalosuoja ja pehmeä laukku sisältyvät toimitukseen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 70-200mm f/2.8L USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.