Canon EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600 mm f/4L IS II USM on valovoimainen (f/4) ja voimakkaasti suurentava superteleobjektiivi, jossa on kuvanvakain. Objektiivi sopii hyvin ammattikuvaajille, jotka kuvaavat villieläimiä, luontoa ja urheilua.

Edut

  • Monikäyttöinen 600 mm:n objektiivi
  • Fluoriitti- ja UD-elementit
  • Suuri valovoima (f/4)
  • Rengasmallinen ultraäänimoottori nopeaan automaattitarkennukseen
  • 4 askelen kuvanvakain
  • Etu- ja takaelementeissä suojaava fluoripinnoite
  • Lyhin tarkennusetäisyys 4,5 metriä
  • 9-lamellinen himmenninaukko
  • Moottoroitu tarkennus videokuvauksessa
  • Pöly- ja kosteussuojaus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 600mm f-4L IS II USM

Pienikokoinen ja kevyt superteleobjektiivi


EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivissa on magnesiumseoksesta ja titaanista valmistettu kevyt, kestävä ja laadukas rakenne.

Edistyksellinen optiikka


Optiikassa on fluoriitti- ja UD-linssielementit, jotka vähentävät poikkeamia ja vääristymiä. Suuri valovoima (f/4) mahdollistaa Canonin polttovälin muuttajan EF 2.0x III käytön EOS-1-sarjan kameroiden automaattitarkennuksen kanssa.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Kuvanvakain


Objektiivin kuvanvakainta käyttämällä käsivaralta voidaan kuvata jopa neljä askelta pidemmillä valotusajoilla kuin normaalisti ilman, että kuvaan tulee kameran tärähtelystä aiheutuvaa epätarkkuutta. Eri kuvanvakaintilat parantavat kuvanlaatua panoroinnin aikana.

Kuvanvakaintila 3


Uusi kuvanvakaintila 3 sopii hyvin kaikenlaiseen toimintakuvaukseen ja erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan panorointia. Tila ottaa kuvanvakainelementin käyttöön ainoastaan valotuksen aikana.

Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite


Canonin patentoitu, digitaalivalokuvaukseen suunniteltu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä Pinnoite poistaa ongelman aiheuttajan, joten kuvista tulee kirkkaita ja selkeitä.

Moottoroitu tarkennus


EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivin kaksinopeuksinen moottoroitu tarkennus mahdollistaa tasaisen ja katkeamattoman tarkennuksen, joka sopii hyvin etenkin videokuvaukseen.

L-sarjan laatua


L-sarja on Canonin ammattikäyttöön tarkoitettujen objektiivien lippulaivamallisto, ja se edustaa huippua tarkan suunnittelun EF-optiikassa. L-sarjassa yhdistyvät monikäyttöisyys ja helppo käsiteltävyys, ja lisäksi sarjan objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Varusteet


EF 600 mm f/4L IS II USM -objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja (ET-160 WII), objektiivin suojus (E-185B) ja objektiivilaukku 600B.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 600mm f-4L IS II USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Super_tele_lenses_sport

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa