Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Tämä kevyt ja pienikokoinen objektiivimalli on sekä yleiskäyttöinen makro-objektiivi että monipuolinen vakio-objektiivi.

Edut

  • 46 asteen kuvakulma
  • Lyhin tarkennusetäisyys 23 cm
  • Puolet luonnollisesta kuvakoosta
  • AFD-tarkennusjärjestelmä
  • 52 mm:n suodinkoko
  • Super Spectra -pinnoitteet vähentävät heijastumia ja haamukuvia

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Monikäyttöinen makro-objektiivi


Kevyt ja pienikokoinen makro-objektiivi lähikuvaukseen suurennuskertoimella 0,5x, joka on puolet luonnollisesta koosta. Optisessa järjestelmässä on käytetty kelluvaa rakennetta, joka varmistaa hyvän suorituskyvyn kaikilla tarkennusetäisyyksillä. Suuri valovoima f/2,5 mahdollistaa kauniin taustan pehmennyksen. Tämä monikäyttöinen objektiivi sopii lähikuvauksen ja muotokuvauksen lisäksi muihinkin käyttötarkoituksiin.

Suuri valovoima f/2,5


Suuri valovoima f/2,5 mahdollistaa monipuolisen terävyysalueen säädön ja nopean kuvaamisen ilman salamaa heikossakin valaistuksessa.

Täysin sähköinen objektiivin kiinnitys


Arvostettuun EF-mallistoon kuuluvassa objektiivissa on sisäinen tarkennusmoottori, joka takaa nopean automaattitarkennuksen. Objektiivissa on myös sähkömagneettinen himmennin (EMD), jonka ansiosta aukon voi säätää erittäin tarkasti oikean kokoiseksi jokaisella kuvauskerralla.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia sekä ehkäisevät haamukuvia ja heijastumia absorboimalla valoa, jota voi heijastua linssielementeistä tai EOS-kameran kennosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products