Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Äärimmäisen suorituskykyinen L-sarjan superteleobjektiivi, jossa on neljän askeleen kuvanvakain ja kolme tilaa. Vankkarakenteinen EF 400mm f/2.8L IS II USM -objektiivi takaa upean kuvanlaadun ja sopii erityisesti urheilun ja luonnon kuvaamiseen.

Edut

  • Äärimmäisen tehokas 400mm f/2.8 -superteleobjektiivi
  • Kuuluu Canonin ylistettyyn L-sarjaan
  • Neljän askeleen kuvanvakain
  • 3 kuvanvakaintilaa
  • Kestävä ja vankka rakenne
  • Parannettu kuvanlaatu
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Erittäin tehokas superteleobjektiivi


Erittäin suorituskykyisessä EF 400mm f/2.8L IS II USM -superteleobjektiivissa on suuri aukko f/2.8, ja se tuottaa poikkeuksellisen kuvanlaadun. Kestävän objektiivin rakennetta on kevennetty käyttämällä magnesiumseosta ja titaania.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

4 askelen kuvanvakain


Objektiivin erityistä polttoväliä varten suunniteltu neljän askeleen optinen kuvanvakain estää kuvien epätarkkuutta, joka on riskinä käsivaralta tai pitkällä valotusajalla kuvattaessa. Automaattinen panoroinnin tunnistus takaa tehokkaan suorituskyvyn liikkuviin kohteisiin tarkennettaessa, ja objektiivin kuvanvakainjärjestelmän ansiosta tarkennustulos näkyy etsimessä rajauksen aikana.

3 kuvanvakaintilaa


Uusi kuvanvakaintila 3 sopii ihanteellisesti kaikenlaiseen toimintakuvaukseen ja erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan panorointia. Tila ottaa kuvanvakainelementin käyttöön ainoastaan valotuksen aikana.

Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite


Canonin patentoitu, digitaalivalokuvaukseen suunniteltu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä Pinnoite poistaa ongelman aiheuttajan, joten kuvista tulee kirkkaita ja selkeitä.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Super_tele_lenses_sport

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa