Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Erittäin suorituskykyinen L-sarjan superteleobjektiivi, jossa neljän askeleen kuvanvakain. Kolmen tilansa ansiosta se sopii kaikenlaisen toiminnan kuvaamiseen. Kestävä mutta kevytrakenteinen EF 300mm f/2.8L IS II USM -objektiivi takaa upean kuvanlaadun.

Edut

  • Erittäin tehokas 300mm f/2.8 -superteleobjektiivi
  • Kuuluu Canonin ylistettyyn L-sarjaan
  • Kevyt ja kestävä
  • Neljän askeleen kuvanvakain
  • Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite
  • 3 kuvanvakaintilaa
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Erittäin tehokas superteleobjektiivi


Kestävässä, kevytrakenteisessa ja erittäin suorituskykyisessä EF 300mm f/2.8L IS II USM -superteleobjektiivissa on suuri aukko f/2.8, ja se tuottaa poikkeuksellisen kuvanlaadun.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

4 askelen kuvanvakain


Objektiivin erityistä polttoväliä varten suunniteltu neljän askeleen optinen kuvanvakain estää kuvien epätarkkuutta, joka on riskinä käsivaralta tai pitkällä valotusajalla kuvattaessa. Automaattinen panoroinnin tunnistus takaa tehokkaan suorituskyvyn liikkuviin kohteisiin tarkennettaessa, ja objektiivin kuvanvakainjärjestelmän ansiosta tarkennustulos näkyy etsimessä rajauksen aikana.

Kuvanlaatua parantava SWC-pinnoite


Canonin patentoitu, digitaalivalokuvaukseen suunniteltu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä Pinnoite poistaa ongelman aiheuttajan, joten kuvista tulee kirkkaita ja selkeitä.

3 kuvanvakaintilaa


Uusi kuvanvakaintila 3 sopii ihanteellisesti kaikenlaiseen toimintakuvaukseen ja erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan panorointia. Tila ottaa kuvanvakainelementin käyttöön ainoastaan valotuksen aikana.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat automaattitarkennusta. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Super_Tele_lenses_bird

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.