Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

Suorituskykyinen EF 200mm f/2L IS USM -teleobjektiivi ammattikäyttöön. Sen suuri f/2 valovoima takaa optimaalisen tuloksen sisätiloissa ja heikossa valaistuksessa.

Edut

  • L-sarjan rakenne
  • Suuri f/2-valovoima
  • 5 valotusaskeleen kuvanvakain, jossa jalustan tunnistustoiminto
  • Super Spectra -pinnoite
  • Fluoriitti- ja UD-linssielementit
  • Rengastyyppinen USM-automaattitarkennus ja jatkuva käsintarkennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 200mm f/2L IS USM

L-sarjan rakenne


EF 200mm f/2L IS USM -objektiivissa käytetään Canonin huippulaadukasta tarkkuusoptiikkaa. Canonin L-sarjan objektiiveissa yhdistyy huippuluokan kuvanlaatu ja erinomainen käyttömukavuus. Pölyä ja kosteutta vastaan suojaavat tiivisteet mahdollistavat käytön ankarissakin sääoloissa.

Hyvä f/2,0 valovoima


Suuren f/2,0 valovoiman ansiosta heikossa valaistuksessa voidaan kuvata nopeilla valotusajoilla ilman salamaa. Suuri himmenninaukko mahdollistaa tarkan terävyysalueen säädön esimerkiksi muotokuvauksessa.

5 valotusaskeleen kuvanvakain


Canonin 5 askeleen kuvanvakaintekniikan ansiosta kameralla voidaan kuvata jopa 5 kertaa pidemmillä valotusajoilla ilman, että kuvan epätarkkuus lisääntyy. Automaattinen panoroinnin tunnistus poistaa automaattisesti kuvanvakaintoiminnon käytöstä vaaka- tai pystysuunnassa seurattaessa liikkuvia kohteita. Jalustan tunnistus parantaa automaattisesti kuvanvakaimen toimintaa jalustalla kuvattaessa.

Super Spectra -pinnoite


Super Spectra -pinnoite takaa tarkan väritasapainon ja hyvän kontrastin, sekä estää heijastumat absorboimalla valoa, joka saattaisi heijastua lissielementeistä tai EOS-kameran kennoista.

Fluoriitti- ja UD-elementit


Objektiivin fluoriitti- ja UD (ultra-low dispersion) -elementit minimoivat kromaattiset poikkeamat. Näin kuvista tulee tarkkoja, korkeakontrastisia ja poikkeuksellisen laadukkaita.

Pyöreä himmennin


Pyöreän himmenninaukon ansiosta kuvan tausta voidaan pehmentää tasaisesti – toiminto sopii pääkohteen korostamiseen tai tyylikkäisiin henkilökuviin.

Rengastyyppinen USM-automaattitarkennus ja käsintarkennus


Canonin rengastyyppinen ultraäänivärähtelyn (USM) avulla toimiva automaattitarkennus takaa nopean, tarkan ja lähes äänettömän tarkennuksen. Kuvan tarkennuksen voi hienosäätää kätevästi suurikokoisella jatkuvan käsintarkennuksen renkaalla, joka ei käänny automaattitarkennuksen aikana. Objektiivi on varustettu myös EF 300mm f/2,8L IS USM -objektiivista tutulla tarkennuksen esiasetuksella, jolla voi valita ja tallentaa eri tarkennusetäisyyksiä ja palauttaa ne nopeasti tarvittaessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 200mm f/2L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Super_tele_lenses_sport

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.