Canon EF 17-40mm f/4L USM

EF 17-40mm f/4L USM

EF 17–40 mm F 4L USM on kevyt laajakulmainen Canon EF -zoom-objektiivi. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi digitaalisten EOS-sarjan järjestelmäkameroiden kanssa, joiden polttovälikerroin on yli 1.

Edut

  • Erinomaiset optiset ominaisuudet koko zoomausalueella
  • Luokkansa nopein tarkennus (sama kuin EF 16–35 F 2.8L USM:llä)*
  • Hyvä pöly- ja kosteussuojaus
  • Lähin tarkennusetäisyys 28 cm kaikilla polttoväleillä*Tilanne tammikuussa 2003

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 17-40mm f/4L USM

Laajakulmazoomi EOS-sarjan järjestelmäkameroihin


EF 17–40 mm F 4L USM on laajakulmainen Canon EF -zoom-objektiivi, joka on tarkoitettu ammattitasoisille ja edistyneille EOS-sarjan järjestelmäkameran käyttäjille.

Perusobjektiivi digitaalisiin EOS-sarjan järjestelmäkameroihin


Vaikka EF 17–40 mm F 4L USM onkin erinomainen objektiivi analogisiin järjestelmäkameroihin, se sopii myös erityisen hyvin digitaalisiin järjestelmäkameroihin, joiden kuvakenno on pienempi kuin 35 mm kinofilmikameroiden kuvaruutu. Tällaisissa digitaalikameroissa objektiivin polttovälit tuottavat kuvakulman, joka suunnilleen vastaa 35 mm:n kamerassa käytettävää 28–70 mm:n objektiivia. Tästä syystä objektiivi sopii ihanteellisesti peruszoomiksi digitaalisiin järjestelmäkameroihin.

Ylivertaiset optiset ominaisuudet


EF 17–40 mm F 4L USM koostuu yhdeksään ryhmään sijoitetusta kahdestatoista linssielementistä. Elementtien Super Spectra -päällyste takaa erinomaisen väritasapainon sekä vähentää haamukuvia ja heijastumia. Loistavan kuvanlaadun varmistamiseksi koko 17–40 mm:n zoomausalueella objektiivissa on kolme kappaletta kahta erityyppistä asfääristä elementtiä, ja Super UD (Ultra-low Dispersion) -lasi estää kromaattiset poikkeamat, jotka usein heikentävät kohteen reunojen selkeyttä.

Kattava valikoima huippuominaisuuksia


Lähin tarkennusetäisyys on vain 28 cm koko zoomausalueella.

Automaattitarkennus toimii hiljaisesti ja nopeasti nopean keskusyksikön ja kehittyneen AF-algoritmin ansiosta. Halutessasi voit myös ohittaa automaattitarkennustilan ja tarkentaa käsin.

EF 17–40 mm F 4L USM:n sähkömagneettisesti ohjattu pyöreäreikäinen himmennin saa suurella aukolla kuvattaessa taustan pehmennyksen näyttämään miellyttävämmiltä.

Objektiivin etuosa ei pyöri tarkennettaessa. Objektiivin takaosassa on helppokäyttöinen gelatiinisuodatinpidin.

Hyvin kosteus- ja pölysuojattu EF 17–40 mm F 4L USM sopii erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. Objektiivissa on käytetty ympäristöystävällistä lyijytöntä lasia.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 17-40mm f/4L USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Opi valokuvauksen perusteet ja katso, kuinka objektiivien vaihto vaikuttaa kuviin.

canon lens guru

kampanja