Lasertulostimet mobiilitulostukseen

Headerimage

Canonilla on paljon erilaisia PK-yrityksille ja työryhmille sopivia lasertulostus- ja skannausratkaisuja taulutietokoneista ja älypuhelimista tulostamista varten. Canon tarjoaa juuri sinulle sopivan ratkaisun, jonka avulla tulostaminen onnistuu lähiverkon tai pilvipalvelun kautta.

Tiettyjen lasertulostimien kanssa voi käyttää Apple® AirPrint™- ja Mopria™-tulostusta sekä Canon PRINT Business -sovellusta, jonka avulla mobiililaitteista voi tulostaa ja niihin voi skannata lähiverkon kautta. Lisäksi tiettyjen mallien kanssa on käytettävissä Google Cloud Print, joka mahdollistaa tulostamisen tietokoneista ja mobiililaitteista pilven kautta.

Huomautus: imageRUNNER ADVANCE-tulostimet eivät tue Mopria-tulostusta.

Tulostaminen heti Apple iOS- tai Android-laitteista

Mopria-mobiilitulostus   Airprint mobile printing_Logo

Voit tulostaa yhteensopivista iOS- ja Android-laitteista tarvitsematta asentaa sovelluksia tai liittää kaapeleita.

Applen iOS-laitteet tukevat AirPrint-tulostusta, ja Mopria-teknologiaa tukevilla Android-laitteilla* voidaan tulostaa suoraan langattoman verkon kautta.  *Android-laitteisiin on ehkä asennettava laajennus.

Tulostaminen Mopria-teknologiaa tukevista Android-laitteista

Mopria-sertifioidut älypuhelimet ja taulutietokoneet tunnistavat Mopria-teknologiaa tukevat Canon-tulostimet automaattisesti Wi-Fi-yhteyden kautta ja sallivat käyttäjien tulostaa sähköpostiviestejä ja asiakirjoja mobiililaitteista yhtä helposti kuin tietokoneesta.

Mopria Alliance -järjestö, jonka perustajajäseniin Canon kuuluu, on voittoa tuottamaton jäsenyysorganisaatio. Se pyrkii tarjoamaan selkeän ja helppokäyttöisen langattoman tulostusmahdollisuuden älypuhelimista, taulutietokoneista ja muista mobiililaitteista.

Lisätietoja Mopria-teknologiasta

Lataa Canon PRINT Business -sovellus Apple iOS- ja Android-laitteisiin

PRINT app logoCanon PRINT Business on maksuton sovellus skannausta ja edistynyttä tulostusta varten. Sovelluksen avulla Canonin monitoimilaitteilla skannattuja tietoja voi tallentaa iPhoneen, iPadiin tai Android-laitteeseen, ladata pilvipalveluihin, liittää sähköpostiviesteihin ja tulostaa.

iPhone- ja iPad-laitteille

Lisätietoja ja tuetut tulostimet

Lataa

Tulosta mistä tahansa laitteesta ja mistä tahansa paikasta Google Cloud Print -palvelun avulla

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print -palvelu mahdollistaa tulostamisen mistä tahansa paikasta ja mistä tahansa Internet-verkkoon liitetystä laitteesta, kuten älypuhelimesta, taulutietokoneesta tai tietokoneesta. Tarvitset pilvivalmiiden tulostimiemme käyttöön vain Google-tilin.

Alla olevasta luettelosta voit tarkistaa, onko tulostimesi yhteensopiva. Lisätietoja Google Cloud Print -tulostuksesta saat Googlelta.

Huomautus: LBP6780x, LBP7680Cx vaativat Google Cloud Print -sovelluksen asentamisen tulostimeen

Varmista toimintojen ja ohjelmien yhteensopivuus tuotteen teknisistä tiedoista.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Android™ ja Google Cloud Print™ ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.