Yrityskäyttöön

RIP-ohjelmisto

Kitkaton työnkulku luonnosvaiheesta viimeistelyyn. Tasaisen laadukkaat lopputulokset ja hyvä värienhallinta.

Lisätietoja

Mirage Canon Edition

Mirage Canon Edition

Mirage on markkinoiden edistynein ammattilaistulostusliitäntä erilaisiin sovelluksiin, kuten Adobe© Photoshop-, Illustrator©- ja InDesign©-sovelluksiin. Mirage on suunniteltu entistä nopeampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn. Tämä näppärä, nopea ja edullinen työkalu tarjoaa markkinoiden korkeinta tulostuslaatua ja sopii siksi täydellisesti sekä taide- ja valokuvatulostukseen että painopalveluyritysten käyttöön. Ei pituusrajoituksia - uskomattoman mukautuvalla Miragella tuot luoviin projekteihisi eloa.

ONYX Thrive

ONYX Thrive

ONYX Thrive -työnkulkuohjelmisto on skaalautuva tulostustuotantoratkaisu, joka on kehitetty Adobe® PDF Print Engine -tekniikan pohjalta. ONYX Thrive on monipuolinen PDF-työnkulkujärjestelmä, joka sisältää eri työtehtävät digitaalisten tiedostojen lähetyksestä värinhallintaan, tulostukseen ja leikkaamiseen. ONYX Thrive -ohjelmistolla voi hallita suurkuvatulostustuotannon työnkulkua, ja se tarjoaa tarkan, ennakoitavan ja laadukkaan tulostusratkaisun, jolla voi vähentää kustannuksia aiheuttavia virheitä.

ONYX RIP

ONYX RIP

ONYX RIP -ohjelmisto mahdollistaa suurkuvatulostuksen selkeän ja yksinkertaisen hallinnan, mikä tehostaa tuottavuutta ja parantaa värien käsittelyä. Ohjelmiston avulla voidaan myös vähentää tuotantokustannuksia. Suurkuvatulostuksen työnkulkua on helppo tehostaa automatisoimalla rutiininomaisia tehtäviä. Näin voidaan vähentää käyttövirheitä ja parantaa koko prosessin tehokkuutta.

ONYX Textile

ONYX Textile

ONYX Textile Edition -ohjelmisto on suunniteltu erityisesti suurten tekstiilipintojen ja seinäkoristeiden tulostamiseen. Se on saatavilla sovelluskohtaisena ohjelmistona ONYX RIPCenter-, ONYX PosterShop- ja ONYX ProductionHouse -paketteihin sekä moduulina ONYX Thrive -työnkulkuohjelmistoon. ONYX Textile Edition -ohjelmisto sisältää kaikki ONYX 12 -ohjelmiston toiminnot sekä aikaa säästäviä tekstiilikäyttöön sopivia ominaisuuksia, joilla voi myös vähentää hävikkiä.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

ONYX Advantage -ohjelmistoylläpito on kustannustehokas keino ylläpitää ja päivittää ONYX RIP- ja Thrive-työnkulkuohjelmistoja. Saat käyttöösi uusimmat ONYX-ohjelmistopäivitykset, -versiot ja -julkaisut sekä satoja uusia ja aiempia tulostinajureita. ONYX Advantage -sopimuksen haltijat saavat lisäksi käyttöönsä laajan valikoiman ohjevideoita, jotka kattavat eri aiheita tuotekoulutuksesta tuotetukeen.

Muut tuotteet ja palvelut

Katso myös

Muut palvelut

  • Business services

    Haluatko kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, lisätä tuottavuutta, pienentää tulostuskustannuksia tai ulkoistaa tulostamiseen ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvät palvelut? Canonin räätälöidyt palvelut vastaavat yrityksesi haasteisiin ja auttavat saavuttamaan tavoitteet.