Canon SELPHY CP810

SELPHY CP810

SELPHY CP810 -kuvatulostimella muutat valokuvat kauniiksi ja pitkäikäisiksi tulosteiksi todella helposti. Laite on pieni, tyylikäs ja vaivatta mukana kannettava, ja kääntyvän nestekidenäytön ja selkeän käyttöliittymän avulla tulostat missä tahansa alle minuutissa.

Edut

  • Tyylikäs ja erittäin pienikokoinen valokuvatulostin
  • Nopeat studiotasoiset tulosteet
  • 6,8 cm:n (2,7 tuuman) kääntyvä näyttö
  • Tulostus muistikorteista, kameroista ja USB-muistitikuista
  • Passikuvatulostus
  • Paljon tulostuskokoja
  • Automaattinen kuvan optimointi
  • 100 vuotta kestävät tulosteet
  • Akku saatavana lisävarusteena
  • SELPHY Photo Print -ohjelmisto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon SELPHY CP810

Tyylikäs ja erittäin pienikokoinen kuvatulostin


Tilaa säästävän ja tyylikkään muotoilun ansiosta kannettava SELPHY CP810 -kuvatulostin sopii jokaiseen kotiin.

Nopeat studiotasoiset tulosteet


Kuka tahansa voi tulostaa ammattitasoisia valokuvia alle minuutissa vain painiketta painamalla. Sublimaatiotekniikka tuottaa syvät värit ja erinomaiset väriliu'ut. Tämän ansiosta kuvat näyttävät ja tuntuvat perinteisiltä studiossa kehitetyiltä paperikuvilta - ilman odottelua ja vaivannäköä. Esimerkiksi postikortin kokoisen kuvan tulostusaika on vain noin 46 sekuntia.

6,8 cm:n (2,7 tuuman) kääntyvä näyttö


6,8 cm:n (2,7 tuuman) kääntyvän nestekidenäytön ansiosta laitteen käyttö ja kuvien katselu on helppoa. Laite antaa näytöllä selkeät ohjeet, joiden kieli on valittavissa 13 vaihtoehdosta.

Tulostus muistikorteista, kameroista ja USB-muistitikuista


Nopeaa tulostusta varten voit liittää PictBridge-yhteensopivan kamerasi suoraan tulostimeen tai asettaa muistikortin laitteeseen integroituun kortinlukijaan, joka tukee SDXC- ja useita muita muistikortteja. Käyttömahdollisuuksia lisää myös tulostus suoraan USB-muistilaitteista.

Passikuvatulostus


Olipa kyse henkilökohtaisesta tai ammattikäytöstä, passikuvatulostuksella voit luoda ja tulostaa passikuvia yleisesti hyväksyttyinä standardikokoina tai määrittää omat kokosi. Paperin säästämiseksi voit tulostaa samalle arkille useita samankokoisia tai erikokoisia passikuvia.

Paljon tulostuskokoja


SELPHY CP810 tarjoaa monia eri tapoja muistojesi jakamiseen. Voit luoda postikorttikokoisia (148 x 100 mm), L-kokoisia (119 x 89 mm) tai luottokorttikokoisia (86 x 54 mm) tulosteita todella nopeasti.

Automaattinen kuvan optimointi


Automaattinen kuvan optimointi näkymän ja kasvojen tunnistuksella takaa erinomaiset tulokset. Se tunnistaa ja korjaa kuvien puutteita säätämällä näkymien ja kasvojen kirkkautta ja värejä sekä poistamalla kohinaa. Näin tulosteista tulee entistäkin selkeämpiä ja kirkkaampia.

100 vuotta kestävät tulosteet


Tulosteiden kestävyyttä parantaa kunkin tulosteen päälle lisättävä suojapinnoite, joka suojaa tulostetta roiskeilta ja haalistumiselta. Albumissa kuvat kestävät jopa 100 vuotta.

Akku saatavana lisävarusteena


Liikkeellä ollessasi voit tulostaa niin ulkona kuin sisälläkin lisävarusteena saatavalla ladattavalla NB-CP2L-akulla (lataussovitin CG-CP200 vaaditaan). Yhdellä latauksella saadaan yli 36 postikorttikokoista tulostetta.

SELPHY Photo Print -ohjelmisto


Laitteen mukana tulevalla SELPHY Photo Print -ohjelmistolla voit helposti luoda oman kalenterin, valita koristeellisia kehyksiä tai lisätä tulosteisiin leikekuvia ja puhekuplia luovan tulostuksen tilassa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon SELPHY CP810 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Advanced size options for ID Photos

Monipuoliset kokovaihtoehdot passikuvia varten

Intelligent correction

Älykäs korjaus

Long-lasting Canon quality

Kestävää Canon-laatua

Print on the go

Tulosta liikkeellä ollessasi

Postcard size prints

Postikorttikokoiset tulosteet

Luottokorttikokoiset tulosteet

Credit card size stickers

Luottokorttikokoiset tarrat

Creative mini-sticker printing

Luova minitarrojen tulostus