Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Kestävä laserfaksi ja sen edistyneet faksaus- ja tulostusominaisuudet sopivat suuriin, kiireisiin toimistoihin. Suuri paperikapasiteetti, kaksipuolisten tulostus ja verkkoliitäntämahdollisuus takaavat parhaan tuottavuuden.

Edut

  • Super G3 -faksi
  • 512 arkin* vakiomuisti
  • 1 100 arkin paperikapasiteetti enint. sisältää lisävarustekasetin
  • Turvallisuus: tunnushallinta
  • kopiointi 22 kopiota minuutissa
  • 50 arkin kaksipuolisten syöttölaite (37 A4-kuvaa minuutissa)
  • UHQ-kuvanlukutekniikka
  • Canon-kasettiteknologia
  • Mahdollisuus tulostaa verkossa**

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS FAX-L3000

Nopea, luotettava faksaus


FAX-L3000-mallin muotoilu mahdollistaa nopean ja tehokkaan faksauksen suurissa yrityksissä. Super G3 -faksimodeemi lähettää asiakirjat 3 sivun sekuntinopeudella*, jolloin puhelinkustannukset jäävät minimiin eivätkä työntekijät joudu odottamaan pitkiä aikoja koneen vierellä. Voit vastaanottaa useita fakseja varaamatta linjaa, mikä säästää aikaa.

Kopioi käytännöllisesti


Faksi toimii myös nopeana ja laadukkaana laserkopiokoneena, joka tuottaa 22 kopiota minuutissa ja tulostaa ensimmäisen arkin alle 13 sekunnissa.

Automaattinen kaksipuolisten tulostus ja asiakirjojen syöttö


Automaattinen kaksipuolisten faksaus, kopiointi ja tulostus** lisää tuottavuutta ja vähentää paperikustannuksia. 50 arkin kaksipuolisten dokumenttien syöttölaite nopeuttaa kopiointia. Voit skannata kaksipuolisia asiakirjoja nopeasti, 37 A4-kokoista kuvaa minuutissa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Suuri paperivarasto


Tavalliseen paperivarastoon kuuluu 500 arkin kasetti ja 100 arkin ohisyöttötaso. Lisävarusteena hankittavan 500 arkin kasetin avulla määrä nousee 1 100 arkkiin, mikä vastaa vaativiinkiin käyttövaatimuksiin.

Pienemmät kulut ja parempi tietoturva


Osasto- ja käyttäjätunnusten hallintaa käytettäessä konetta saavat käyttää vain valtuutetut työntekijät, jolloin pystyt pitämään kustannukset tarkasti hallinnassa. Kullekin laitokselle ja käyttäjälle voi määrätä eri tunnuksen tai salasanan, mikä takaa täyden turvallisuuden.

Riskitön faksaus


Jos paperi tai väriaine loppuu yllättäen, 512 arkin* vakiomuisti (enintään 1 500)** tallentaa kaikki tulevat asiakirjat ja tulostaa ne myöhemmin. Jos sähkö katkeaa, muistin varmuuskopiointi tallentaa faksit ja muut tiedot jopa kolmen tunnin ajalta.

Pikavalinta


Numeron valinta on nopeaa ja helppoa. Laitteessa on 80 pikavalintanäppäintä ja 200 lyhytvalintanäppäintä, joihin voit tallentaa usein käyttämäsi numerot.

UHQ (Ultra High Quality)


Canonin UHQ-kuvanlukutekniikka (Ultra High Quality) takaa erinomaisen lopputuloksen myös silloin, kun lähetät yksityiskohtaisia asiakirjoja, kuten tekstiä sisältäviä kaavioita tai valokuvia. 256 puolisävyn toisto tekee asiakirjoista entistä tarkempia ja selkeämpiä.

Siisti Canon-kasettiteknologia


Vaihda vain kasetti, jossa on väriaine ja tarvittavat osat, ja faksisi on kuin uusi. Saat laadukkaat tulosteet nopeasti ja siististi.

Lisävarusteena verkkotulostus


Lisävarusteena hankittavan tulostinsarjan avulla voit tulostaa verkossa ja käyttää PC-faksausta kaikkien verkostossasi olevien käyttäjien kesken. Etäkäyttöliittymällä voit seurata koneen tilaa helposti.

* Perustuu ITU-T:n testiarkkiin nro 1
** kun tulostinsarja on lisävarusteena

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS FAX-L3000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Copy

Kopiointi

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 paperikasetti lisävarusteena

Duplex Automatic Document Feeder

Kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Aidot Canonin lasertulostimien värikasetit ovat oikea valinta

Lue lisää