Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

Pieni, kevyt ja helposti mukana kulkeva ST-E2-infrapunalähetin sopii kahden langattoman Speedlite-apusalamaryhmän etäohjaukseen. Se toimii myös tarkennuksen apuvalona heikossa valaistuksessa.

Edut

  • E-TTL II -salamaohjaus
  • Kahden salamaryhmän salamasuhteen ohjaus
  • Lyhyen valotusajan salamatäsmäys
  • Käyttöalue ulkona on jopa 10 m
  • Tarkennuksen apuvalo

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Speedlite Transmitter ST-E2

E-TTL II -valonmittaus


ST-E2 varmistaa E-TTL II -mittausjärjestelmän kanssa, että langaton salamavalotus on tarkka ja tasainen kaikissa tilanteissa. Vaativissa valaistusoloissa valon määrää voidaan säätää valotuksen korjauksella.

Salamasuhteen ohjaus


Ohjaa kahden salamaryhmän välistä valaistustehon suhdetta luovasti hyödyntämällä ST-E2:n salamasuhteen ohjausta. Säätömahdollisuuksia on paljon, sillä kahden Speedlite-salamaryhmän suhdetta voi ohjata välillä 1:8-8:1.

Lyhyen valotusajan salamatäsmäys


Lyhyen valotusajan salamatäsmäys mahdollistaa täsmäyksen kameran suurinta täsmäysnopeutta lyhyemmillä valotusajoilla. Näin voit kuvata suurella aukolla kirkkaassa päivänvalossa ja hyödyntää suurivalovoimaisia objektiiveja.

Käyttöalue


Sisätiloissa ST-E2:n käyttöalue on 12–15 metriä. Ulkona käyttöalue on 8–10 metriä.

Tarkennuksen apuvalo


Kuvattaessa heikossa valaistuksessa ST-E2 heijastaa tarkennuksen apuvalon, joka takaa laadukkaat kuvat. Apuvalo helpottaa tarkennusta ja kattaa kaikkien EOS-kameroiden kaikki tarkennuspisteet.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Speedlite Transmitter ST-E2 ominaisuuksista ja toiminnoista.