WFT-E8

Laajenna EOS-1D X Mark II -kameran liitäntävaihtoehtoja langattomalla WFT-E8-lähettimellä. IEEE 802.11ac -yhteensopivuus nopeuttaa tiedonsiirtoa langattomassa lähiverkossa. WFT-E8-lähettimessä on myös entistä paremmat FTP-siirto- ja etäkuvausmahdollisuudet, ja sen lisätoimintojen ansiosta voit hyödyntää EOS-1D X Mark II -kameraa parhaalla mahdollisella tavalla.

Edut

  • Nopeampi tiedonsiirto – tukee IEEE 802.11ac -standardia
  • SFTP-tekniikka FTP/FTPS-yhteydellä
  • Etä- ja videokuvaus WFT-palvelintoiminnolla
  • Etäkuvaus älypuhelimella tai taulutietokoneella Canon Camera Connect -sovelluksen avulla
  • Voit liittää jopa 10 kameraa ja kuvata etäyhteydellä jopa 100 metrin säteellä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon WFT-E8

Langaton kuvien siirto


WFT-E8 käyttää uutta IEEE 802.11ac -standardia (5 GHz:n kaista), jonka avulla tiedonsiirto onnistuu nopeasti jopa 150 metrin etäisyydeltä. IEEE 802.11ac -standardilla tiedonsiirto on käytännössä noin 2,5 kertaa nopeampaa kuin WFT-E6-lähettimen käyttämällä IEEE 802.11n -standardilla. IEEE 802.11ac -standardin teoreettinen nopeus on noin 1300 Mb/s ja IEEE 802.11n -standardin 450 Mb/s.

Etäkuvaus tietokoneella


Valokuvaajat voivat muodostaa suojatun FTPS-etäyhteyden FTP-palvelimeen ja ottaa ja lähettää kuvia reaaliaikaisesti. Aikaa ei kulu kuvien keräämiseen, luokitteluun ja palvelimelle lataamiseen.

WFT-palvelin


WFT-E8-lähettimen WFT-palvelintoiminnon avulla voi ottaa, tarkastella ja toistaa kuvia tai videoita etäyhteyden avulla. WFT-palvelintoiminto on päivitetty versio aiemmasta HTTP-tilasta. Sen avulla voi säätää ja käyttää kaikkia EOS-1D X Mark II -kameran asetuksia, esimerkiksi tarkennusta, kuvausta näytöllä, videoiden toistoa ja RAW-kuvien tarkastelua. Voit tarkastella kameran näkymää ja säätää asetuksia etäyhteyden kautta tietokoneella, älypuhelimella tai taulutietokoneella.

Canon Camera Connect -sovellus


Canon Camera Connect -sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ja ottaa kuvia etäyhteydellä sekä tarkastella, luokitella, siirtää ja jakaa niitä, vaikka kamera olisi sijoitettu hankalasti tavoitettavaan paikkaan, kuten jalkapallomaalin taakse tai koripallokorin yläpuolelle. Camera Connect -sovelluksen avulla voit myös kuvata ja siirtää Full HD -tarkkuuden MP4-videotiedostoja.

Linkitetty kuvaus


Voit liittää pääkameraan jopa 10 lisäkameraa WFT-E8- tai WFT-E7-lähettimien avulla ja kuvata synkronoidusti jopa 100 metrin etäisyydeltä. Kameran ajan synkronointitoiminto synkronoi eri kameroiden kellot samaan aikaan. Näin kuvausjakson voi määrittää tarkasti.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon WFT-E8 ominaisuuksista ja toiminnoista.