Canon PowerShot SX510 HS

PowerShot SX510 HS

Pienikokoisessa, helposti mukana kulkevassa PowerShot SX510 HS -kamerassa on 30x zoom, HS System, Wi-Fi-yhteys ja Full HD -videokuvaus, joiden ansiosta kuvaaminen ja jakaminen on helppoa.

PowerShot SX510 HS

Edut

  • Erittäin pieni runko, 24 mm:n laajakulmaobjektiivi, 30x optinen zoom, 60 x ZoomPlus
  • HS System, 12,1 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC 4 -prosessori takaavat laadukkaat tulokset myös heikossa valaistuksessa
  • Optinen kuvanvakain ja älykäs kuvanvakain takaavat terävät kuvat ja vakaat videot
  • Helppo jakaminen ja GPS-merkinnät mobiililaitteiden kautta Wi-Fi-yhteydellä*
  • Stereoäänellä varustetut täysteräväpiirtovideot (1080p), videopainike, optinen zoom ja HDMI-liitäntä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PowerShot SX510 HS

30x optinen zoom, 24 mm:n laajakulmaobjektiivi


30x optisen zoomin (ZoomPlus -toiminnolla jopa 60x) avulla tallennat kaukanakin olevien kohteiden yksityiskohdat. 24 mm:n laajakulmaobjektiivin ansiosta voit ottaa myös suuria ryhmäkuvia ja upeita maisemakuvia. Tehokkaasta zoomista huolimatta kamera on pienikokoinen ja kulkee helposti mukana kaikkialle.

HS System


HS System -järjestelmän ansiosta tallennat aidon tunnelman ilman salamaa tai jalustaa kuvatessasi hämärässä. Huipputehokas DIGIC 4 -prosessori ja herkkä 12,1 megapikselin CMOS-kuvakenno takaavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa.

Älykäs kuvanvakain


Älykkäällä kuvanvakaintekniikalla varustettu optinen kuvanvakain kompensoi kameran tärähtelyä automaattisesti ja takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja videot jopa täydellä zoomilla tai käsivaralta kuvattaessa - myös hämärässä.

Wi-Fi-yhteys ja GPS-merkinnät mobiililaitteiden kautta


Wi-Fi-yhteydellä voit liittää kameran langattomasti kotiverkkoon, yhteensopiviin tulostimiin ja tietokoneisiin sekä kannettaviin laitteisiin, kuten älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Voit jakaa ja varmuuskopioida kuvia verkossa nopeasti ja kätevästi. Älypuhelimen GPS-toiminnon avulla voit tallentaa sijaintitiedot kuviisi Wi-Fi-yhteyden kautta.

Full HD -videokuvaus


Voit tallentaa täysteräväpiirtovideoita (1080p) yhdellä videopainikkeen painalluksella. Myös stereoääni ja optinen zoom ovat käytettävissä. Edistyksellinen dynaaminen kuvanvakain korjaa liikkeen vaikutuksia kuvattaessa ja takaa erittäin vakaat videot.

7,5 cm:n (3,0 tuuman) nestekidenäyttö


Suuressa ja laadukkaassa nestekidenäytössä on laaja katselukulma, joka helpottaa otosten sommittelua, valikkojen selaamista ja kuvien tai videoiden katselemista. Helppokäyttöinen vihjetoiminto auttaa kameran käytössä ja parantaa lopputuloksia.

Smart Auto -valotusohjelma


Smart Auto -valotusohjelman avulla saat vaivattomasti laadukkaita kuvia ja videoita. Ohjelma tunnistaa näkymän ja valitsee parhaat asetukset 32 vaihtoehdosta. Videokuvauksessa vaihtoehtoja on 21. Sinun tarvitsee vain tähdätä ja laukaista.

Zoomin rajausapu


Zoomauksen sommittelutoiminto auttaa pitämään kaukana olevat kohteet terävinä valokuvia ja videoita kuvattaessa. Zoomauksen voi loitontaa painiketta painamalla, jos kohde siirtyy eri paikkaan, ja zoomaus aktivoituu uudelleen, kun painike vapautetaan. Automaattitila etsii liikkuvan kohteen kasvot ja hoitaa zoomauksen puolestasi, jotta sinä voit keskittyä kuvan rajaukseen.

Luovat suotimet ja manuaaliset kuvausohjelmat


Kuvaa luovasti valotusajan ja aukon käsisäätöjen avulla. Tallenna kauniita, yksityiskohtaisia lähikuvia 0 cm:n makrotilassa.

*Wi-Fi-tuki vaihtelee laitteen ja alueen mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/wirelesscompacts

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PowerShot SX510 HS ominaisuuksista ja toiminnoista.

30x ultrazoom with ultra-wide-angle
Zoom to 60x with great quality
Great low-light shots
12.1 Megapixel CMOS
Steady shots in every situation
Powerful DIGIC processing
Auto mode with 32-scene detection
7.5 cm (3.0") LCD
1080p movies
Find your subject easily at full zoom
Share images wirelessly
Tag shots using smartphone GPS
Automatic movie summary of your day
Various effects for more creativity
Aperture and shutter speed control
View stills and videos on TV
Eco Mode
Print from cameras via USB or Wi-Fi
 • PowerShot SX510 HS -digitaalikamera

 • Kaulahihna NS-DC11

 • Objektiivin suojus

 • Akku NB-6LH

 • Laturi CB-2LYE

 • Virtakaapeli

 • Käyttöoppaat