Canon XF305

XF305

XF305 on Canonin ensimmäisiä tiedostopohjaisia ammattilaisvideokameroita. Se tallentaa teräväpiirtoisia MPEG-2-tiedostoja CF-kortille nopeudella 50 Mbps. Muita ominaisuuksia ovat 4:2:2-värinäytteenotto, L-sarjan objektiivi ja kolme Full HD -CMOS-kennoa.

Edut

  • MPEG-2 MXF -tallennus CF-korteille jopa 50 Mbps:n nopeudella (4:2:2)
  • Kattava epälineaarisen editoinnin tuki
  • L-sarjan 18x laajakulmaobjektiivi
  • Kolme 1/3-tyypin Full HD -CMOS-kennoa
  • HD-SDI, aikakoodi, Genlock
  • 10,1 cm:n nestekidenäyttö (1,23 megapikseliä) ja 1,3 cm:n etsin (1,55 megapikseliä)
  • Vaihdettava kuvataajuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XF305

Tallenna laadukasta HD-kuvaa CF-korteille


XF305 tallentaa MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) -tiedostoja – voit kuvata jopa 1 920 x 1 080 pikselin Full HD -kuvaa 50 Mbps:n nopeudella (4:2:2) CompactFlash (CF) -muistikorteille. CF-korttitallennus on edullinen ja kaikkien ulottuvilla oleva tallennuskeino. Kahden korttipaikan ansiosta kuvausta voi jatkaa keskeytyksettä.

Joustavaa editointia


XF305 sulautuu saumattomasti työnkulkuun. Se tallentaa videoita alan standardin mukaisina MXF-tiedostoina, jotka ovat yhteensopivia kaikkien yleisimpien editointiohjelmien kanssa.

18x laajakulmaobjektiivi


Erittäin kevyt L-sarjan 18x teräväpiirtovideo-objektiivi takaa erinomaisen optisen laadun. Sen kehittämisessä on hyödynnetty Canonin broadcast-luokan objektiiveja koskevaa asiantuntemusta sekä ammattilaisilta saatua palautetta. Ainutlaatuiset Ultra-Low Dispersion (Hi-UD) -linssielementit ehkäisevät kromaattisia poikkeamia. Tarkennusta, zoomausta ja himmennystä (f/1,6) säädetään erillisillä renkailla. Tarkennus- ja zoomausrenkaissa on ääripäät, joten videokameraa voi käyttää myös täysin manuaalisesti.

Kolme täyden teräväpiirtotarkkuuden CMOS-kennoa


Canonin suunnittelemat ja valmistamat kolme 1/3-tyypin 2,07 megapikselin täyden teräväpiirtotarkkuuden CMOS-kennoa tallentavat Full HD -kuvaa 1 920 x 1 080 pikselin tarkkuudella. Nopea skannaus vähentää rolling shutter -ilmiötä.

10,1 cm:n nestekidenäyttö ja 1,3 cm:n etsin


10,1 cm:n (4”:n) nestekidenäyttö voidaan asettaa kameran kummalle tahansa puolelle. Tarkennuksen avustajan erinomainen 1,2 megapikselin tarkkuus takaa kuvien terävyyden. Sisäinen aallonmuotomonitori (WFM, Waveform Monitor) helpottaa valotuksen ja muiden kuvausparametrien tarkistamista. Käytettävissä on myös 1,3 cm:n (0,52”:n) elektroninen etsin.

Vaihdettava kuvataajuus


Valittavissa on useita eri kuvausnopeuksia (12–50 kuvaa sekunnissa). Kuvaaja voi siten tallentaa luovia otoksia vaihtelemalla kuvausnopeutta.

Ammattimainen liitäntämahdollisuus ja erillinen äänirajoitin


Alan standardin mukainen HD-SDI-lähtö mahdollistaa pakkaamattoman Full HD -tarkkuuden sekä upotetun äänen ja aikakoodin. XF305-videokamerassa on Genlock-tulo ja aikakooditulo/-lähtö monikamerakuvausta varten. Ääntä voi tallentaa kahden XLR-tuloliitännän sekä etuosaan asennetun stereomikrofonin kautta.

Mukautettavat kuvatyylit


Kuvaa voidaan säätää 26 mukautettavan kuvatyyliasetuksen avulla. Asetukset voi tallentaa kameraan SD-kortin kautta ja jopa siirtää videokamerasta toiseen.

CPS-tuki*


Canonin ainutlaatuinen CPS-videotuki takaa nopean korjauspalvelun.

* Internet-osoitteesta http://www.canon-europe.com/cps saat lisätietoja maista, joissa CPS-ohjelma on käytössä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XF305 ominaisuuksista ja toiminnoista.

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.