Canon XC10

Luovuutta pienessä paketissa: ainutlaatuinen ratkaisu 4K-videoiden ja stillkuvien kuvaamiseen

Luovaan kuvaukseen soveltuvalla monipuolisella XC10:llä voi kuvata sekä upeita 4K- / Full HD 4:2:2 -videoita että laadukkaita 12 megapikselin stillkuvia. Pienessä, kevyessä ja helppokäyttöisessä kamerassa on 10x zoom-objektiivi, optinen kuvanvakain ja Wi-Fi-yhteys etäohjausta varten.

0%

  Kuvaa upeaa 4K- ja Full HD -videokuvaa

  Kuvaa upeaa 4K- ja Full HD -videokuvaa

  kuvaa ja katso

  Kuvaa upeita, tarkkoja kuvia ilman kohinaa

  XC10:n suuri 1,0 tuuman Canon CMOS -kenno tuottaa suuriresoluutioisen ja lähes kohinattoman kuvan niin video- kuin stillkuvauksessa. Kapea terävyysalue antaa lisää luovia kuvausmahdollisuuksia.

  Täydet säädöt

  kuvaa ja katso

  Tallenna 4K-kuvaa 305 Mb/s:n nopeudella ja 4:2:2-väriotannalla

  Kuvaa laadukasta sisältöä luovasti monipuolisessa XF-AVC H.264 -muodossa. Voit tallentaa laadukasta 8-bittistä 4K-videokuvaa jopa 305 Mb/s:n nopeudella ja 4:2:2-väriotannalla ja integroida materiaalin helposti olemassa oleviin 4K-työnkulkuihin tai kuvata pitkiä ja laadukkaita 8-bittisiä Full HD -videoita 50 Mb/s:n nopeudella ja 4:2:2-väriotannalla.

  Edistyksellinen Full HD -kuvankäsittely

  HD-ylinäytteistyskäsittely on kuvankäsittelyyn tarkoitettu kehittynyt debayer-algoritmi, joka hyödyntää tehokkaasti 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa. Kamera tallentaa 4K-kuvaa, RGB-kanavat eritellään kolmeksi 8 megapikselin 4K-signaaliksi ja tämän jälkeen 4K RGB -signaalit multipleksoidaan ja skaalataan sisäisesti alaspäin Full HD (1 920 x 1 080) -signaaliksi. Tämä parantaa näkyvää tarkkuutta, ja Full HD -kuva voidaan tallentaa merkittävästi selkeämpänä.

  image_processing

  12 aukon dynaaminen alue Canon Log Gammalla

  Sisäisen Canon Log Gamma -toiminnon tarjoama laaja sävyvalikoima ja 12-aukkoinen dynaaminen alue tuovat valinnanvapautta jälkikäsittelyyn. Se laajentaa dynaamisen alueen jopa 12-aukkoiseksi, jolloin värinmäärittelyssä on enemmän valinnanvaraa. Näin voidaan tallentaa myös erittäin korostuneita tai tummia yksityiskohtia.

  hdr hdr

  Värimäärittely

  Kuvaa liikkuvat kohteet tarkasti

  XC10:ssä on Canonin DIGIC DV5 -prosessori ja siten huomattavasti enemmän käsittelytehoa kuin aiemmassa mallissa. Kameralla voi tallentaa 4K-videokuvaa suurella bittinopeudella, ja siinä on Canon Log Gamma -tuki ja monia muita keskeisiä kameratoimintoja.

  digic

  Tilaa luovuudelle monipuolisella ja joustavalla ratkaisulla

  4k

  Tarkat stillkuvat ja 4K-videot

  Kuvaa suuriresoluutioisia 12 megapikselin stillkuvia helposti. Voit mukauttaa tallennusta valitsemalla jonkin erilaisista ulkoasuasetuksista ja säätötoiminnoista. Voit myös poimia 4K-videosta parhaat kuvat ja tallentaa ne 8,29 megapikselin stillkuviksi.

  Kaikki kuvakulmat hallinnassa: monipuoliset kiinnitys- ja kuvausmahdollisuudet

  Pienikokoinen XC10 on helppo kiinnittää ahtaisiinkin paikkoihin myös korkealle tai kauemmas. Koska rungon paino on vain 930 g, kameran voi kiinnittää kevyeen kuvaustukeen tai vaikka lennokkiin, jolloin sillä voi kuvata laadukasta 4K-ilmakuvaa.

  angles

  4K-kuvaamiseen optimoitu 10x zoom IS -objektiivi

  XC10-kamerassa on kiinteä 10x optinen zoom-objektiivi (27,3–273 mm, f/2,8–5,6, vastaavuus 35 mm ja stillkuvaustilassa 25–250 mm), joka on optimoitu 4K-kuvaamiseen. Objektiivissa on erilliset manuaaliset säätörenkaat tarkennusta ja zoomausta varten. Lisäksi siinä on yhdistetty optinen ja elektroninen kuvanvakain, jolla saa vakaat kuvat käsivaralta tai liikkeessä kuvattaessa (elektroninen kuvanvakain ei ole käytettävissä kaikissa kuvaustiloissa).

  lens

  lens

  light

  Verratonta suorituskykyä kaikissa valaistusoloissa

  Kuvaa ilman kohinaa haastavissakin tilanteissa: ISO-herkkyys on jopa 20 000, joten kuvanlaatu on erinomainen heikossakin valaistuksessa. Sisäinen ND-suodin parantaa valotuksen hallintaa entisestään kirkkaassa valossa tai tarvittaessa enemmän valovoimaa.

  Hidastettu ja nopeutettu tallennustila

  Lisää vaihtoehtoja kuvaamiseen tuovat myös 1/4-hidastus (HD-videot) sekä jopa 1 200-kertainen nopea tallennus (4K-videokuvaan asti).

  workflow

  Helppokäyttöinen ja työnkulkua nopeuttava ratkaisu

  Kuvaa 4K- ja Full HD -videokuvaa tai 12 megapikselin stillkuvia sisäisesti

  Kuvaa laadukasta 4K-videota suurella bittinopeudella sisäiselle VPG130-standardin mukaiselle CFast 2.0™ ‑muistikortille, joka takaa vähintään 130 Mb/s:n jatkuvan kirjoitusnopeuden.* Full HD -videokuvaa ja 12 megapikselin stillkuvia voidaan tallentaa erilliselle SD-kortille. HD-ylinäytteistyksen ansiosta voit hyödyntää 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa ja tallentaa laadukkaampaa ja huomattavasti selkeämpää kuvaa.

  • Canon on hankkinut lisenssin CFast 2.0™ -tavaramerkkiin, joka saattaa olla rekisteröity eri lainkäyttöalueilla.
  * Saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivitystä. Lisätietoja…

  workflow

  Pieni koko ja ergonominen muotoilu helpottavat kuvaamista

  Kompaktissa, kevyessä ja ergonomisesti muotoillussa XC10-kamerassa on kääntyvä kahva ja suuri kääntyvä nestekidenäyttö, joten sillä on helppo kuvata eri kulmista. Laadukkaan kapasitiivisen kosketusnäytön avulla kuvaustiloja ja valikoita on helppo käyttää. Luuppietsin helpottaa kuvaamista ja sopii käytettäväksi kirkkaassa valossa.

  workflow

  workflow

  Uusi XF-AVC-muoto helpottaa integrointia

  Uusi ja monipuolinen, 4K-yhteensopiva Canon XF-AVC -tiedostomuoto käyttää tehokasta H.264-muotoa. Se on helppo integroida työympäristöön, joten jälkikäsittely sujuu tehokkaasti.

  workflow

  Wi-Fi-kauko-ohjaus

  Kiinteän Wi-Fi-yhteyden avulla XC10-kameraa voi etäohjata selaimen, älypuhelimen tai taulutietokoneen kautta. Voit siis kuvata esimerkiksi kauko-ohjattavasta pienoislentokoneesta tai sijoittaa kameran hankaliin paikkoihin.

  05

  XC10 Arvostelut

  Tekniset tiedot

  4K

  Full HD

  DIGIC 6 -prosessori

  • Canon on hankkinut lisenssin CFast 2.0™ -tavaramerkkiin, joka saattaa olla rekisteröity eri lainkäyttöalueilla.
  Pakkauksen sisältö

  Suositellaan sinulle