XA35

Kompaktissa ja monikäyttöisessä XA35-videokamerassa on laaja dynaaminen alue ja HD/SD-SDI-liitäntä. Se sopii ammattikäyttöön esimerkiksi tiedotustilaisuuksien kuvaamisessa tai haluttaessa kuvata uutismateriaalia huomaamattomasti erityisesti haastavissa valaistusolosuhteissa, joissa kontrasti on suuri.

Canon XA35

Edut

  • Laajakulmainen 26,8 mm:n¹ f/1.8-2.8-objektiivi, 20-kertainen zoom, älykäs viisisuuntainen optinen kuvanvakain ja dynaaminen kuvanvakain
  • 1/2,84 tuuman HD CMOS Pro -kuvakenno, jonka parannettu herkkyys auttaa kuvaamista heikossa valaistuksessa ja vähentää kohinaa
  • Laajan dynaamisen alueen tila (600 %) ja valoalueiden esivalinta² säilyttävät kirkkaiden ja tummien alueiden yksityiskohdat, jolloin kuva näyttää luonnollisemmalta
  • Sopii ammattitasoiseen lähetyskäyttöön HD/SD-SDI-liitännän ansiosta
  • Kaksi tallennusmuotoa: Full HD AVCHD (28 Mb/s) ja MP4 (35 Mb/s) kahdelle SD-kortille
  • Irrotettava kahva, jossa on ammattitason XLR-liitännät ja infrapunavalo
  • 8,77 cm:n (3,5 tuuman) OLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus, kontrasti ja värintoisto ovat erinomaiset
  • 1,56 miljoonan pisteen elektroninen etsin, jota voi kääntää 45°
  • MP4-tallennustilassa nopeutettu ja hidastettu kuvaus (2-1 200-kertainen), mukaan lukien intervallikuvaus
  • Kauko-ohjaus, tiedostojen siirto/lataus ja esikatselu selaimella kaksikaistaisen Wi-Fi-yhteyden kautta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XA35

Laajakulmainen Canonin HD Video -objektiivi, jossa 20x zoom


XA35:n monikäyttöisen 26,8 mm:n¹ laajakulmaobjektiivin avulla voit kuvata huippulaadukasta videokuvaa. 20x zoomin avulla pääset lähemmäs toimintaa, ja dynaaminen optinen kuvanvakain korjaa kameran tärähtelyn vaikutuksia viidessä eri suunnassa, minkä ansiosta kameran kuva on erittäin vakaa. Suuren valovoiman f/1,8, 8-lamellisen himmentimen ja EDM-tekniikan ansiosta voit luoda kauniita pehmennystehosteita.

Parannettu 1/2,84 tuuman HD CMOS Pro -kenno


Canonin uusi 2,91 miljoonan tehollisen pikselin HD CMOS Pro -kenno takaa upean Full HD -kuvanlaadun. Paremman herkkyyden ja signaali-kohinasuhteen ansiosta erityisesti heikossa valaistuksessa kuvatut videot näyttävät selkeämmiltä, koska niissä on vähemmän kohinaa.

Uusia käteviä kuva-asetuksia


Kahden uuden kuva-asetuksen ansiosta saat entistäkin vaikuttavampia tuloksia. Laajan dynaamisen alueen tilassa käytettävissä on 600 %:n dynaaminen alue, jonka ansiosta kuva on kirkas, ja sen kontrasti on hyvä. Näin sekä kirkkaiden että tummien kuva-alueiden yksityiskohdat näkyvät ilman jälkikäsittelyä. Valoalueiden esivalintaa käytettäessä erityisesti kuvan kirkkaiden alueiden² sävyt toistuvat luonnollisempina, värit ovat kylläisempiä ja yksityiskohdat erottuvat paremmin. Tästä on hyötyä esimerkiksi kuvattaessa kirkasta taivasta tai heijastavia pintoja.

8,77 cm:n (3,5 tuuman) OLED-kosketusnäyttö ja kallistettava elektroninen etsin


Pienikokoisessa XA35-videokamerassa on erittäin laadukas näyttö. Kameran helppokäyttöinen 1,23 miljoonan kuvapisteen OLED-kosketusnäyttö on nestekidenäyttöjä herkempi, ja myös sen tarkkuus, kontrasti ja värintoisto ovat huomattavasti paremmat. 0,61 cm:n (0,24 tuuman) 1,56 miljoonaan kuvapisteen elektronista etsintä voi kääntää helposti 45 astetta kuvausasennon mukaan.

Kaksi tallennusmuotoa


AVCHD-videota voi tallentaa 1080/50P-tarkkuudella tallennusnopeudella 28 Mb/s ja MP4-videoita 1080/50P-tarkkuudella tallennusnopeudella 35 Mb/s. Kahden SDXC/SDHC-korttipaikan ansiosta kameralla voi tallentaa samanaikaisesti³ laadukasta teräväpiirtovideota ja pienemmän tarkkuuden MP4-videota, jonka voi lähettää nopeasti eteenpäin. MP4-tallennustilassa voi käyttää nopeutettua ja hidastettua kuvausta (2-1 200-kertainen), mukaan lukien intervallikuvaus.

Ammattitason ääni ja HD/SD-SDI-liitäntä


Kätevän HD/SD-SDI-portin kautta kameran voi liittää alan standardien mukaisiin lähetyslaitteisiin, kuten satelliittijärjestelmiin. Kaksi ammattitason XLR-audioliitäntää mahdollistavat laadukkaan lineaarisen PCM-tallennuksen⁴.

Infrapunakuvaus


Kahvassa olevan infrapunavalon ja kennon parannetun herkkyyden ansiosta XA35-videokameraa voi käyttää myös yöllä ja heikossa valaistuksessa esimerkiksi luontokuvauksessa.

Wi-Fi-yhteys ja GPS-lisävaruste


Kameran kuvamateriaalia voi siirtää langattomasti iOS-puhelimien ja -taulutietokoneiden tai FTP-palvelimen kautta jopa 150 Mb/s⁵. Kameran toimintoja voi käyttää kauko-ohjauksella Wi-Fi-yhteensopivilla laitteilla ilman erillistä sovellusta. Paikkatiedot voi tallentaa videoihin GPS-lisävarusteen avulla.


Pieni ja kevyt


Kamerassa on irrotettava kahva, ja se sopii täydellisesti kuvaamiseen ahtaissa tiloissa tai tilanteissa, joissa ei kuvattaessa haluta herättää huomiota. Kevyellä kameralla voi kuvata käsivaralta pitkiäkin aikoja.
¹ 35 mm:n kinofilmivastaavuus.
² Näytön kirkkautta on ehkä lisättävä.
³ Samanaikainen tallennus ei ole käytettävissä 1080/50P-tallennustiloissa.
⁴ Lineaarinen PCM-ääni on käytettävissä vain AVCHD-tallennuksessa tallennusnopeudella 28 Mb/s.
⁵ FTP-tiedostonsiirtoa varten tarvitaan internetyhteys langattoman tukiaseman kautta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XA35 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD
HD Video Lens
Wide Angle Lens
20x Optical Zoom
Steady shots in every situation
Steady shooting on the move
Superb low-light shooting
DIGIC DV4
Wide DR Gamma
Highlight Priority
Interval rec
WiFi Cert
8 Blade Circular Aperture
AVCHD
MP435MBPS
Professional Audio
OLED
Dual SDXC card slots
Instant Auto Focus

XA35 Arvostelut

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.