Canon XA30

XA30

Kompaktilla ja huomiota herättämättömällä XA30-videokameralla voi kuvata tarkkoja ja ammattilaatuisia videoita yrityskäyttöön tai verkkoon, ja se sopii hyvin myös esimerkiksi häävideoiden kuvaamiseen. Kameran laaja dynaaminen alue auttaa kuvaamista erityisesti haastavissa valaistusolosuhteissa, joissa kontrasti on suuri.

Canon XA30

Edut

  • Laajakulmainen 26,8 mm:n¹ f/1.8–2.8-objektiivi, 20-kertainen zoom, älykäs viisisuuntainen optinen kuvanvakain ja dynaaminen kuvanvakain
  • 1/2,84 tuuman HD CMOS Pro -kuvakenno, jonka parannettu herkkyys auttaa kuvaamista heikossa valaistuksessa ja vähentää kohinaa
  • Laajan dynaamisen alueen tila (600 %) ja valoalueiden esivalintatila² säilyttävät kirkkaiden ja tummien alueiden yksityiskohdat, jolloin kuva näyttää luonnollisemmalta
  • Kaksi tallennusmuotoa: Full HD AVCHD (28 Mb/s) ja MP4 (35 Mb/s) kahdelle SD-kortille
  • Irrotettava kahva, jossa on ammattitason XLR-liitännät ja infrapunavalo
  • 8,77 cm:n (3,5 tuuman) OLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus, kontrasti ja värintoisto ovat erinomaiset
  • 1,56 miljoonan pisteen elektroninen etsin, jota voi kääntää 45°
  • MP4-tallennustilassa nopeutettu ja hidastettu kuvaus (2–1 200-kertainen), mukaan lukien intervallikuvaus
  • Kauko-ohjaus, tiedostojen siirto/lataus ja esikatselu selaimella kaksikaistaisen Wi-Fi-yhteyden kautta
  • Lisävaruste GPS-toimintoa varten

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XA30

Laajakulmainen Canonin HD Video -objektiivi, jossa 20x zoom


XA30:n monikäyttöisen 26,8 mm:n¹ laajakulmaobjektiivin avulla voit kuvata huippulaadukasta videokuvaa. 20x zoomin avulla pääset lähemmäs toimintaa, ja dynaaminen optinen kuvanvakain korjaa kameran tärähtelyn vaikutuksia viidessä eri suunnassa, minkä ansiosta kameran kuva on erittäin vakaa. Suuren valovoiman f/1,8, 8-lamellisen himmentimen ja EDM-tekniikan ansiosta voit luoda kauniita pehmennystehosteita.

Parannettu 1/2,84 tuuman HD CMOS Pro -kenno


Canonin uusi 2,91 miljoonan tehollisen pikselin HD CMOS Pro -kenno takaa upean Full HD -kuvanlaadun. Paremman herkkyyden ja signaali-kohinasuhteen ansiosta erityisesti heikossa valaistuksessa kuvatut videot näyttävät selkeämmiltä, koska niissä on vähemmän kohinaa.

Uusia käteviä kuva-asetuksia


Kahden uuden kuva-asetuksen ansiosta saat entistäkin vaikuttavampia tuloksia. Laajan dynaamisen alueen tilassa käytettävissä on 600 %:n dynaaminen alue, jonka ansiosta kuva on kirkas, ja sen kontrasti on hyvä. Näin sekä kirkkaiden että tummien kuva-alueiden yksityiskohdat näkyvät ilman jälkikäsittelyä. Valoalueiden esivalintaa käytettäessä erityisesti kuvan kirkkaiden alueiden² sävyt toistuvat luonnollisempina, värit ovat kylläisempiä ja yksityiskohdat erottuvat paremmin. Tästä on hyötyä esimerkiksi kuvattaessa kirkasta taivasta tai heijastavia pintoja.


8,77 cm:n (3,5 tuuman) OLED-kosketusnäyttö ja kallistettava elektroninen etsin


Pienikokoisessa XA30-videokamerassa on erittäin laadukas näyttö. Kameran helppokäyttöinen 1,23 miljoonan kuvapisteen OLED-kosketusnäyttö on nestekidenäyttöjä herkempi, ja myös sen tarkkuus, kontrasti ja värintoisto ovat huomattavasti paremmat. 0,61 cm:n (0,24 tuuman) 1,56 miljoonan kuvapisteen elektronista etsintä voi kääntää helposti 45 astetta kuvausasennon mukaan.

Kaksi tallennusmuotoa


AVCHD-videota voi tallentaa 1080/50P-tarkkuudella tallennusnopeudella 28 Mb/s ja MP4-videoita 1080/50P-tarkkuudella tallennusnopeudella 35 Mb/s. Kahden SDXC/SDHC-korttipaikan ansiosta kameralla voi tallentaa samanaikaisesti³ laadukasta teräväpiirtovideota ja pienemmän tarkkuuden MP4-videota, jonka voi lähettää nopeasti eteenpäin. MP4-tallennustilassa voi käyttää nopeutettua ja hidastettua kuvausta (2–1 200-kertainen), mukaan lukien intervallikuvaus.

Ammattitason äänenlaatu


XA30:n äänentallennusmahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Kamerassa on kaksi ammattitason XLR-audioliitäntää ja vakiona mahdollisuus lineaariseen PCM-tallennukseen sekä Dolby Digital -tallennukseen⁴. Sisäinen mikrofoni ja 3,5 mm:n tuloliitäntä lisäävät käyttömahdollisuuksia entisestään.

Infrapunakuvaus


Kahvassa olevan infrapunavalon ja kennon parannetun herkkyyden ansiosta XA30-videokameraa voi käyttää myös yöllä ja heikossa valaistuksessa esimerkiksi luontokuvauksessa.

Wi-Fi-yhteys ja GPS-lisävaruste


Kameran kuvamateriaalia voi siirtää langattomasti iOS-puhelimien ja -taulutietokoneiden tai FTP-palvelimen kautta jopa 150 Mb/s⁵. Kameran toimintoja voi käyttää kauko-ohjauksella Wi-Fi-yhteensopivilla laitteilla ilman erillistä sovellusta. Paikkatiedot voi tallentaa videoihin GPS-lisävarusteen avulla.

Pieni ja kevyt


Kamerassa on irrotettava kahva, ja se sopii täydellisesti kuvaamiseen ahtaissa tiloissa tai tilanteissa, joissa ei kuvattaessa haluta herättää huomiota. Kevyellä kameralla voi kuvata käsivaralta pitkiäkin aikoja.
¹ 35 mm:n kinofilmivastaavuus.
² Näytön kirkkautta on ehkä lisättävä.
³ Samanaikainen tallennus ei ole käytettävissä 1080/50P-tallennustiloissa.
⁴ Lineaarinen PCM-ääni on käytettävissä vain AVCHD-tallennuksessa tallennusnopeudella 28 Mb/s.
⁵ FTP-tiedostonsiirtoa varten tarvitaan internetyhteys langattoman tukiaseman kautta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XA30 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD

Full HD

HD Video Lens

HD Video -objektiivi

Wide Angle Lens

Laajakulmaobjektiivi

20x Optical Zoom

20x optinen zoom

Steady shots in every situation

Vakaa kuva kaikissa tilanteissa

Steady shooting on the move

Vakaa kuva kuvattaessa liikkeessä

Superb low-light shooting

Erinomainen suorituskyky hämärässä

DIGIC DV4

Tehokas DIGIC-prosessori

Wide DR Gamma

Kuvaa sekä kirkkaiden että tummien alueiden yksityiskohdat

Highlight Priority

Aseta kirkkaiden alueiden yksityiskohdat etusijalle

Interval rec

Luova intervallikuvaus

WiFi Cert

Kauko-ohjaus ja jakaminen Wi-Fi-yhteydellä

8 Blade Circular Aperture

8-lamellinen pyöreä himmenninaukko

AVCHD

AVCHD-tallennus 28 Mb/s

MP435MBPS

MP4-tallennus 35 Mb/s

Professional Audio

Ammattitason äänenlaatu

OLED

8,8 cm:n orgaaninen LED-kosketusnäyttö

Dual SDXC card slots

Kaksi SDXC-korttipaikkaa

Instant Auto Focus

Instant AF -tarkennus

XA30 Arvostelut

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.