Canon ME20F-SH

Kuvaa päivällä tai tähtien valossa

Avaa ovi aivan uuteen luovan videokuvauksen maailmaan! Infrapunakuvauksella varustettu ME20F-SH-videokamera on pieni ja kevyt täyden kennokoon Full HD -videokamera, jolla voit kuvata erittäin heikossa valaistuksessa huikealla yli 4 miljoonan ISO-herkkyydellä.

0%

  Esittelyssä ME20F-SH

  Katso, kuinka ME20F-SH toimii

  Vangitse värit ja hämärä valo ennennäkemättömällä tavalla

  ME20F-SH

  Valoa huipputehokkaasti keräävä kenno

  Uusi täysikokoinen 35 mm:n 2,26 megapikselin CMOS-kenno on suunniteltu erityisesti videokuvaukseen heikossa valaistuksessa. Suurempien pikseleiden ansiosta kenno kerää enemmän valoa, mikä takaa laadukkaat ja lähes kohinattomat kuvat myös hämärässä valaistuksessa.

  Kuvaa videoita yli 4 miljoonan ISO-herkkyydellä

  Huikean jopa 4 miljoonan ISO-herkkyyden (75 dB) ansiosta ME20F-SH-videokameralla voi kuvata jopa lähes täydessä pimeydessä (0,0005 luksia). Voit siis kuvata onnistuneesti yötaivasta, vaikka sitä valaisisi pelkkä tähtien valo (f/1,2-objektiivin asetuksella 29,97p ja enimmäisvahvistuksella).

  B4_F2

  Värikamera, joka näkee pimeässä

  Näe ja kuvaa väreissä

  ME20F-SH-videokamera tallentaa värit myös erittäin heikossa valaistuksessa ja korkeita herkkyysvahvistusasetuksia käytettäessä. Lisäksi videokameralla voi kuvata myös värillistä infrapunakuvaa.

  B4_F3

  Laadukas Full HD -kuva

  Luovien toimintojen joustava hallinta

  Automaattikuvaustoiminnot

  ME20F-SH:n käyttöönotto ja käyttö on helppoa, sillä siinä on erilaisia automaattitiloja, kuten valotusajan esivalinta (Tv), aukon esivalinta (Av) ja automaattinen signaalinvahvistus (AGC)* sekä automaattinen valkotasapaino ja kertatarkennus. Käsisäädöt ovat aina käytettävissä, joten kameran asetuksia voidaan säätää luovasti aina tarvittaessa.

  * Jotkin ominaisuuksista saattavat edellyttää laiteohjelmiston päivitystä. Lisätietoja…

  B4_F1
  B4_F2

  Mukautetut kuva-asetukset

  Kameran mukautetuissa kuva-asetuksissa on valittavissa useita erilaisia kuvaa muokkaavia asetuksia. Voit tallentaa jopa kuusi mukautettua kuva-asetustiedostoa suoraan kameraan myöhempää käyttöä varten tai ottaa käyttöön jonkin kolmesta valmiista mukautetusta kuva-asetuksesta (Canon Log, Wide DR tai EOS Standard).

  Chroma Key käyttöön helposti

  Chroma Keyn käytön tukea on parannettu ME20F-SH:ssa, joten se sopii täydellisesti uutisiin, esityksiin ja jopa pienten elokuvatuotantojen erikoistehosteisiin.*

  * Saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivitystä. Lisätietoja…

  Laaja ISO-alue

  ME20F-SH-videokamerassa on huikea 800:sta (0 dB) 4 miljoonaan (75 dB) ulottuva ISO-alue, jonka ansiosta kameralla voi kuvata videokuvaa niin kirkkaassa päivänvalossa kuin tähtien loisteessakin.

  B4_F3

  Sisäisten suotimien etäohjaus

  ME20F-SH-kameran elektronisesti ohjattuja ND- (3 ja 6 askelta) ja infrapunasuotimia voi ohjata Canonin yhteensopivalla kauko-ohjaimella (RC-V100) nopeasti ja helposti.

  B4_F4

  Saumattomasti yhteensopivat varusteet

  Joustava asennus takaa helppokäyttöisyyden

  Pieni ja kevyt

  Pieni ja kevyt ME20F-SH-videokamera painaa ainoastaan 1,1 kg, ja sen koko on noin 102 x 116 x 113 mm (L x K x S). Se sopii erinomaisesti heikossa valaistuksessa kuvaamiseen, ja sillä voi kuvata myös veden alla.

  B5_F1

  Helppo asennus ja kiinnitys

  ME20F-SH-videokamera integroituu saumattomasti kuvauspaikan työnkulkuun, sillä sen voi kiinnittää kätevästi sekä ylä- että alapuolelta kuvausrobottiin, kiinnikkeisiin, nostimeen tai jalustaan. Kaikenlaisiin valaistusoloihin sopiva kamera on ainutlaatuisen monipuolinen.

  Aurora Skycam

  Videogalleria

  ME20F-SH-videokameralla kuvattu "Miss Aurora’s Dance"

  Tekniset tiedot

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Pakkauksen sisältö

  Suositellaan sinulle