Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Erittäin monikäyttöinen, pienikokoinen ja kevyt videokamera, jossa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus ja Super 35 mm -kenno. Kameralla voi kuvata huippulaadukasta Full HD -kuvaa 50P/59,94P-kuvataajuudella ja peräti 12 askeleen dynaamisella alueella. Suurin ISO-herkkyys on 204 800.

Edut

  • Laadukas Full HD -kuva
  • Erinomainen suorituskyky heikossa valaistuksessa
  • Edistynyt automaattitarkennus ja kuvan säädöt
  • Helppo kaukomääritys ja -asennus
  • Monipuoliset varusteet

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon ME200S-SH

Laadukas Full HD -kuva


ME200S-SH-videokamerassa on 8,29 megapikselin Super 35 mm -CMOS-kenno. Kameralla voi kuvata ammattitasoista Full HD 1080p/1080i/720p -kuvaa ja hyödyntää 12 askeleen dynaamista aluetta Canon Log- tai Wide DR -tilassa. Videokameran kuvaa voi tallentaa ulkoiseen tallentimeen. Kamera vähentää liikkeestä aiheutuvaa epätarkkuutta, ja sillä voi kuvata jopa 50P/59,94P-kuvataajuudella, joten se sopii hyvin hidastettujen videoiden kuvaamiseen.

Erinomainen suorituskyky heikossa valaistuksessa


ME200S-SH sopii erinomaisesti monenlaiseen lähetyskäyttöön, sillä suurimman ISO-herkkyytensä 204 800 ansiosta sillä voi kuvata heikossa valaistuksessa ja myös kaukokäyttää huonoissa valaistusolosuhteissa. Sillä voi kuvata myös värillistä infrapunakuvaa, kun kokoonvetäytyvä infrapunasuodatin aktivoidaan. Aktivointi tapahtuu painikkeen painalluksella.

Edistynyt automaattitarkennus ja kuvan säädöt


ME200S-SH-videokamerassa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, joka mahdollistaa jatkuvan tarkennuksen yhteensopivien EF-objektiivien kanssa. Tämä kennopohjainen, vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennustekniikka on suunniteltu sulavaan ja tehokkaaseen jatkuvaan tarkennukseen. Canonin kehittämän ainutlaatuisen tekniikan ansiosta valovoimaisten objektiivien ja kapean terävyysalueen tarjoamat luovat mahdollisuudet voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvaan voi vaikuttaa myös elektronisesti ohjattujen ND-suotimien avulla. Lisäksi kameraan voi tallentaa useita mukautettavia kuva-asetuksia myöhempää käyttöä varten.

Helppo kaukomääritys ja -asennus


Pienessä ja kevyessä ME200S-SH-videokamerassa on monipuoliset liitännät näyttöä, ulkoista tallenninta ja kauko-ohjausta varten, mukaan lukien HDMI-lähtö, Genlock-liitäntä ja kaksi 3G/HD-SDI-liitäntää. Kauko-ohjausta varten kamerassa on 2,5 mm:n liitäntä ja RS-422-liitäntä Canon RC-V100 -kauko-ohjaimelle.*

Monipuoliset varusteet


ME200S-SH-videokamerassa on EF-kiinnitys ja Cinema Lock -lukitus, joten sen kanssa voi käyttää useita erilaisia Canonin EF- ja EF-S-objektiiveja, kuten zoom-objektiiveja, vakio-objektiiveja ja tiettyjä Canonin servomoottoroituja objektiiveja** (12-nastaisen liitännän kautta). Siten kuvaajalla on enemmän vaihtoehtoja luovaan kuvaamiseen.

Automaattikuvaustoiminnot


ME200S-SH:n käyttöönotto ja käyttö on helppoa, sillä siinä on erilaisia automaattitiloja, kuten valotusajan esivalinta (Tv), aukon esivalinta (Av) ja automaattinen signaalinvahvistus (AGC)*** sekä automaattinen valkotasapaino ja kertatarkennus. Käsisäätö on aina käytettävissä, joten kameran asetuksia voidaan säätää luovasti aina tarvittaessa.

Chroma Key käyttöön helposti


Chroma Keyn käytön tukea on parannettu ME200S-SH:ssa, joten se sopii täydellisesti uutisiin, esityksiin ja jopa pienten elokuvatuotantojen erikoistehosteisiin.***

*Canonin protokolla, voi edellyttää huollossa tehtävää päivitystä.
** Yhteensopivat objektiivit vahvistetaan myöhemmin.
*** Jotkin ominaisuuksista saattavat edellyttää laiteohjelmiston päivitystä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon ME200S-SH ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD movies

Full HD -videokuvaus

Oversampling

HD-kuvan ylinäytteistyskäsittely tuottaa terävämmän kuvan

Dual pixel CMOS AF

Sulavasti toimiva jatkuva automaattitarkennus videokuvauksessa

Wide DR Gamma

Kuvaa sekä kirkkaiden että tummien alueiden yksityiskohdat

DIGIC DV4

Tehokas DIGIC-prosessori