Canon 8x25 IS

8x25 IS

Tämä kevyt, kompakti, 8-kertaisesti suurentava kiikari on varustettu kuvanvakaimella, ja se sopii erinomaisesti mukaan matkalle, konserttiin tai urheilukatsomoon

Edut

  • Kevyen ja pienikokoisen kiikarin voi ottaa mukaan matkalle ja tapahtumiin
  • 8-kertaisen suurennuksen ansiosta pääset lähelle kohdetta
  • Erittäin vakaa kuva optisen kuvanvakaimen ansiosta
  • Canon-optiikka takaa tarkan kuvan ja värit
  • Helppo ja miellyttävä käyttää

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon 8x25 IS

Kannettava ja kevyt 8-kertaisesti suurentava kiikari


Erittäin pienikokoinen, vain 12 cm leveä ja 490 g painava kiikari mahtuu helposti laukkuun ja vie sinut 8 kertaa lähemmäs kohdetta missä vain. Erinomainen valinta mukaan matkalle, teatteriin, konserttiin ja urheilukatsomoon, kun haluat nähdä kohteen lähempää.

Erittäin vakaa kuva optisen kuvanvakaimen ansiosta


Optinen kuvanvakain takaa erittäin vakaan kuvan, ja kiikaria voi käyttää miellyttävästi pitkäänkin. Kuvanvakain korjaa monentyyppistä tärähtelyä ja käsien liikkeiden vaikutuksia. CR123A-litiumakku kestää jopa 6 tunnin jatkuvan käytön*.

Canon-optiikka takaa tarkan kuvan ja värit


Canonin laadukas optiikka vähentää vääristymiä ja mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden. Linssien Super Spectra -pinnoite vähentää häiritseviä sisäisiä heijastuksia ja haamukuvia, ja sen ansiosta värit toistuvat tarkasti, ja kiikarin kuva on kirkas ja kontrastiltaan erinomainen.

Kaunis kuva näkökentän reunoille asti


Tasonkorjaintoiminto takaa kauniin, selkeän kuvan näkökentän reunoille asti. Kiikarin lähin tarkennusetäisyys on vain 3,5 m ja 13,5 mm:n silmäetäisyys on miellyttävä.

Helppokäyttöinen, lujatekoinen ja miellyttävä käyttää


Keskeisesti sijoitettua kuvanvakainta ja tarkennusrengasta on helppo käyttää sormilla kummalla kädellä tahansa. Kiikarin diopterin säätövara on +/-3,0, joten se mukautuu käyttäjän näkökykyyn. Kumiset, säädettävät silmäsuojukset soveltuvat myös silmälasien käyttäjille.

*Testattu Canonin standardien mukaisesti

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon 8x25 IS ominaisuuksista ja toiminnoista.