Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Tämä 15-kertaisesti suurentava kiikari sopii kaikkiin sääolosuhteisiin, ja laadukas Canonin optiikka ja optinen kuvanvakain takaavat erinomaisen käyttömukavuuden ja terävän ja vakaan kuvan myös ankarissa olosuhteissa, kuten merellä.

Edut

  • Laadukas Canonin optiikka vie 15 kertaa lähemmäs kohdetta
  • Suunniteltu kestämään ankariakin sääolosuhteita
  • Erittäin vakaa kuva ja voimakas suurennus
  • Havainnoi kohteita helposti ja nauti laajasta kuva-alasta
  • Lujatekoinen, laadukas ja miellyttävä käyttää

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon 15x50 IS All Weather

Laadukas Canonin optiikka vie 15 kertaa lähemmäs kohdetta


Erittäin tehokas ja laadukas, 15-kertaisesti suurentava kiikari, jossa on laadukkaat, väriaberraatiota tehokkaasti vähentävät Canonin UD-linssielementit (Ultra-low Dispersion) sekä Super Spectra -linssipinnoite, jonka ansiosta värit toistuvat tarkasti ja kiikarin kuva on eloisa ja kontrastiltaan erinomainen.

Suunniteltu kestämään ankariakin sääolosuhteita


Kiikarin säänkestoluokka on JIS 4, joten voit nauttia erinomaisesta kuvanlaadusta ankarissakin sääolosuhteissa. Kiikarin vankka rakenne ja kumipinta kestävät ankariakin sääolosuhteita, joten se on erinomainen valinta kovaan käyttöön.

Erittäin vakaa kuva ja voimakas suurennus


Canonin kuvanvakaintekniikka takaa erittäin vakaan kuvan ja korjaa monentyyppistä tärähtelyä ja liikettä, kun kiikaria käytetään käsivaralta tai liikkuvissa ajoneuvoissa tai veneissä. Tässä valovoimaisessa kiikarissa on suuri 50 mm:n etulinssi, jonka ansiosta kiikarin kuva on kirkas.

Havainnoi kohteita helposti ja nauti laajasta kuva-alasta


Kohteiden havainnointi on helppoa, ja Porro II -prisma ja tasokorjain mahdollistavat laajan 61 asteen näennäisen näkökentän. Kuva pysyy kauniin tasaisena ja vääristymättömänä aina näkökentän reunoille asti.

Lujatekoinen kiikari, jota on helppo ja miellyttävä käyttää


Kiikarit soveltuvat pitkäänkin jatkuvaan käyttöön, ja ne sopivat hyvin aurinko- tai silmälaseja käyttäville säädettävien silmäsuppilojen ja tunnelivaikusta vähentävän 15,0 mm:n silmäetäisyyden ansiosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon 15x50 IS All Weather ominaisuuksista ja toiminnoista.