Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Huippulaadukas, vesitiivis* 10-kertaisesti suurentava kiikari, jossa on Canonin valovoimainen L-sarjan optiikka ja optinen kuvanvakain. Erittäin vakaa kuva ankarissakin sääolosuhteissa.

Edut

  • Laadukas ja valovoimainen 10-kertaisesti suurentava L-sarjan kiikari
  • Vesitiiviis* ja lujatekoinen kiikari kestää ankarimmatkin olosuhteet
  • Erittäin vakaa kuva kuvanvakaimen ansiosta
  • Suuri 4,2 mm:n lähtöpupilli takaa kirkkaan kuvan
  • Miellyttävä 16 mm:n silmäetäisyys
Binoculars

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon 10x42L IS WP

Valovoimainen, laadukas, 10-kertaisesti suurentava kiikari, joka sopii heikkoihin valaistusolosuhteisiin


Huippulaadukas, kontrastiltaan erinomainen 10-kertaisesti suurentava kiikari, jonka tarkka Canonin L-sarjan optiikka, 2 UD-linssielementtiä (Ultra-low Dispersion) ja Super Spectra -linssipinnoite tuottavat erittäin selkeän kuvan. 4,2 mm:n lähtöpupilli takaa kirkkaan kuvan myös heikossa valaistuksessa

Vesitiiviis* ja lujatekoinen kiikari kestää ankarimmatkin olosuhteet


Täysin vesitiivis* kiikari soveltuu ankariinkin olosuhteisiin JIS 7-luokan sääsuojauksen ansiosta. Kiikarista saa hyvän otteen myös märissä oloissa, ja tukeva kumipinnoite suojaa kolhuilta. Kaikki ulkopinnat on käsitelty erityisellä metallipinnoitteella, joka estää linssien huurtumisen.

Erittäin vakaa kuva-ala


Canonin kuvanvakaintekniikka takaa erittäin vakaan kuvan ja vähentää monentyyppistä tärähtelyä, kun kiikaria käytetään käsivaralta tai liikkuvissa ajoneuvoissa tai veneissä. Kiikareiden gyroanturit tunnistavat pienimmätkin liikkeet ja kääntyvä prisma korjaa saapuvan valon taittokulmaa.

Havainnoi kohteita helposti ja nauti kauniin selkeästä kuvasta


Laaja 59,2asteen näennäisnäkökenttä ja Canonin tasonkorjain pitävät kuvan kauniin tasaisena ja vääristymättömänä aina näkökentän reunoille asti. Suuri 16 mm:n silmäetäisyys mahdollistaa koko kuva-alan tarkastelun – erinomainen ratkaisu, jos käytät aurinko- tai silmälaseja.

Suunniteltu helppokäyttöisyyden ja mukavuuden ehdoilla


Pidennettävät ja säädettävät kumiset silmäsuojukset mahdollistavat vakaan ja miellyttävän katselun. Tarkennusrengasta on helppo käyttää sormilla kummalla kädellä tahansa. Korjauslukitus estää vahingossa tehdyt dioptrian säädöt.

*Vesitiivis, JIS-luokka 7

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon 10x42L IS WP ominaisuuksista ja toiminnoista.