Canon 10x30 IS II

10x30 IS II

Kompakti 10-kertaisesti suurentava kiikari, jossa on kuvanvakain. Erinomainen valinta lintujen tarkkailuun, urheilukatsomoon ja mukaan matkalle.

Edut

  • Näet kaukana olevat kohteet 10 kertaa lähempänä missä oletkin
  • Erittäin vakaa kuva tehokkaan optisen kuvanvakaimen ansiosta
  • Laadukas Canonoptiikka takaa tarkan kuvan ja värit
  • Vakaassa kiikarissa on kestävä ja miellyttävä kumipinta
  • Erinomainen valinta lintujen tarkkailuun, urheilukatsomoon ja mukaan matkalle
10x30 IS II Lifestyle

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon 10x30 IS II

Näet kaukana olevat kohteet 10 kertaa lähempänä missä oletkin


Pienikokoinen, kevyt ja kätevä kiikari tuo kaukana näkyvät kohteet 10 kertaa lähemmäs, jolloin ne erottuvat erittäin selkeästi. Helposti mukana kulkeva kiikari on erinomainen valinta mukaan matkalle, lintujen tarkkailuun ja urheilukatsomoon.

Erittäin vakaa kuva tehokkaan optisen kuvanvakaimen ansiosta


Tehokas optinen kuvanvakain vähentää nopeasti ja tarkasti monentyyppistä tärähtelyä ja liikettä. Se korjaa jopa panoroinnin aiheuttamaa tärinää, kun seuraat kohdetta tai katselet sitä esimerkiksi liikkuvasta ajoneuvosta. Erittäin pienen virrankulutuksen ansiosta kiikaria voi käyttää jatkuvasti jopa 9 tuntia samoilla paristoilla*.

Laadukas Canonin optiikka takaa erittäin tarkan kuvan


Canonin laadukas optiikka vähentää vääristymiä ja tuottaa erittäin tarkan kuvan. Canonin maineikkaista EF-objektiiveista tuttu optinen Super Spectra -pinnoite vähentää häiritseviä sisäisiä heijastuksia ja haamukuvia. Sen ansiosta värit toistuvat tarkasti, ja kiikarin kuva on kirkas ja kontrastiltaan erinomainen.

Kaunis kuva näkökentän reunoille asti


Tasonkorjainoptiikka ja Porro II -prisma takaavat kauniin tasaisen ja vääristymättömän kuvan aina näkökentän reunoille asti. Suuri 14,5 mm:n silmäetäisyys mahdollistaa koko kuva-alan tarkastelun vaivatta myös silmälaseja käytettäessä.

Helppokäyttöinen, lujatekoinen ja miellyttävä käyttää


Kiikarista saa hyvän otteen, jolloin se pysyy vakaana, ja suurten kumisten silmäsuojusten ansiosta kiikarin käyttö on miellyttävää. Kätevästi sijoitettua kuvanvakainta ja tarkennusrengasta on helppo käyttää sormiliikkeillä kummalla kädellä tahansa. Kiikarin heijastamaton ulkopinta ja kiiltämätön etuosa eivät säikytä lintuja ja muita eläimiä.

*Testattu Canonin standardien mukaisesti. Lisätietoja on teknisissä tiedoissa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon 10x30 IS II ominaisuuksista ja toiminnoista.