Aidot Canonin lasertulostimien värikasetit ovat oikea valinta

Tietyt asiat ovat kuin luotuja toisilleen. Canon-väriaine on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä Canon-tulostimien kanssa. Pääset nauttimaan juuri niin nopeasta ja laadukkaasta kiinnitystekniikasta ja tulostusjäljestä kuin odotitkin. Canon-väriaineteknologia takaa tinkimättömät tulokset. Canonin väriaineilla saat kauniit ja kestävät tulosteet.

Laadukkaat tulosteet joka kerta

Canonin alkuperäiset all-in-one-värikasetit takaavat erinomaisen tulostuslaadun. All-in-one-kasetit sisältävät kaikki tulostusprosessin käytössä kuluvat elementit, joten kun vaihdat kasetin uuteen, laitteesi on käytännössä taas uudenveroinen.

Laadunvalvonta

Käyttämällä alkuperäisiä Canon-värikasetteja voit olla varma, että jokainen niistä toimii laadukkaasti. Uudelleen täytettyjen kasettien tulostusjälki ei ole samantasoinen uusien Canon-kasettien kanssa, koska niiden sisäiset komponentit ovat saattaneet kulua kokonaan tai osittain.

Värikasettien valmistaminen ja kokoaminen on monimutkainen prosessi, johon voi kuulua useita satoja vaiheita. Canon on kehittänyt yksittäisen automatisoidun tuotantojärjestelmän, joka käyttää huippuluokan teknologiaa korkealaatuisten kasettien valmistamiseen – laatu on sitä, mitä Canonilta on opittu odottamaankin.

Vältä epätoivottuja viivoja

Valoherkkä rumpuyksikkö on tulostimen herkimpiä kuvannuskomponentteja. Canonin uudet värikasetit varmistavat, että väriainetta ei kerry rumpuun ja kiinnitystelaan. Silloin vältytään epätoivotuilta viivoilta, epätarkalta tulostusjäljeltä ja harmailta taustoilta, eikä tulostimelle aiheudu vaurioita. Canonin alkuperäiset väriaineet takaavat rumpuyksikön asianmukaisen toiminnan, jolloin tuloksena on terävää ja siistiä jälkeä jokaisella tulostuskerralla.

Puhtaampi työtila

Canonin oma teknologia takaa otsonittomat päästöt. Tämä puhdas teknologia ei ole haitallista terveydelle tai ympäristölle, ja sen ansiosta jopa värikasetti on pienempi, koska siihen vaaditaan vähemmän osia. Lisäksi kaikki Canonin väriaineet ja värikasetit ovat vaarattomia. Tämä tarkoittaa sitä, että värikasettimme eivät vaadi erikoiskäsittelyä.

Helppo kierrätys

Aidot Canon-värikasetit voi kierrättää Canonin kierrätysohjelman mukaisesti. Lisätietoja ohjelmasta on värikasettien kierrätyssivustossa, jossa voit myös tilata lomakkeen maksutonta palautusta varten.

Varo väärennettyjä värikasetteja

Väärennetyt Canon-värikasetit on pakattu näyttämään Canonin valmistamilta tai Canonin suostumuksella valmistetuilta, vaikka näin ei ole. Väärennettyjen Canon-värikasettien valmistaminen ja myyminen on laitonta. Canon pyrkii yhteistyössä tullin, poliisin ja kauppajärjestöjen kanssa poistamaan markkinoilta väärennetyt Canon-värikasetit ja saattamaan edesvastuuseen niiden valmistamisesta ja myynnistä vastaavat tahot.

Canonin haltuunsa saamien ja testaamien väärennettyjen kasettien tulostuskapasiteetti on 28–69 prosenttia alkuperäisten Canon-värikasettien vastaavasta.

Aidoilla värikaseteilla on väliä

Ulkopuolinen varmennuslaitos Allion Co., Ltd. testasi aitojen Canonin värikasettien ja kolmannen osapuolen värikasettien välisen tulostuslaadun eroja. Testiraportista käyvät ilmi Canonin värikasettien käytön hyödyt.

Aidon väriainekasetin tunnistaminen

Kun olet ostamassa Canon-värikasettia, tarkista aina, että pakkauksessa on väriä vaihtava hologrammi ja aidon Canon-tuotteen ilmaiseva logo. Siten voit olla varma, että käyttämäsi Canonin tulostin, faksi tai monitoimilaite tuottaa aina parhaan tulostuslaadun. Jos pakkauksessa mainitaan, että kasetti on tarkoitettu käytettäväksi Canon-tuotteissa ("for use in Canon products"), se ei takaa, että kyseessä on alkuperäinen Canon-värikasetti.


Etsi tietoja Canonin EF-, MS- ja S-väriaineesta ja lue lisää Canonin öljyttömästä kiinnitystekniikasta ja AIRSHELL-suojapakkauksesta.

Miksi valitsisit Canonin öljyttömän kiinnitysmenetelmän?

Heijastamaton tulostus

Kirjoita tulostetulle paperille vaivattomasti

Ammattitason tulostustehoa

Canonin kehittämä öljytön kiinnitystekniikka tuottaa erittäin teräviä ja heijastamattomia väritulosteita. Perinteisten kiinnitystelojen levittämää öljyä ei tarvita, jolloin monien väritulostimien tuottamasta kiiltävästä pinnasta päästään eroon.

S-väriaineen kanssa käytettävä öljytön kiinnitys tuottaa täydellisiä väritulosteita. S-väriaine koostuu samankokoisista ja -muotoisista pallomaisista hiukkasista, joissa on vahaydin. Tämä tuottaa sileäpintaisia, teräviä ja heijastamattomia kuvia, joita on miellyttävä katsella. Tulostetulle sivulle voi jopa kirjoittaa vaivattomasti.

Miksi kannattaa valita AIRSHELL-suojapakattu värikasetti?

Hyvä suojaus ehkäisee vaurioita

Pienempi pakkaus tuottaa vähemmän jätettä

Suojapakkausta voi käyttää kierrättämiseen

Monet Canonin värikasetit on pakattu AIRSHELL-suojapakkaukseen, jonka Canon on valinnut sen hyvien suojausominaisuuksien ansiosta. Tehokas ja ympäristövastuullinen pakkausmenetelmä voitti pakkausalan maailmanjärjestö WPO:n arvostetun WorldStar Award -palkinnon vuonna 2004 suunnittelusta ja innovaatioista.

AIRSHELL-suojapakkaus mahdollistaa tuotteen pakkaamisen entistä pienempään laatikkoon. Se vähentää kuljetuksen hiilidioksidipäästöjä noin viidenneksellä perinteiseen pakkaamiseen verrattuna. AIRSHELL-pakkausta voi myös käyttää käytetyn kasetin palauttamisessa kierrätykseen, mikä lisää sen ympäristöhyötyjä entistään.

Musteen riittoisuus

Värikasetin valinnassa harkittavia seikkoja ovat kasetin hinta, ominaisuudet, suorituskyky, laatu ja luotettavuus. Tulostettavan sivun hinta eri malleissa on toki yhtä tärkeää. Musteen riittoisuus kertoo tarkasti, kuinka monta sivua väriainekasetilla voi tulostaa.

Useimpien Canonin mustavalkolaitteissa käytettävien kasettien riittoisuus on mitattu kansainvälisten ISO-standardien mukaisesti. ISO 19752 -standardissa kuvataan menetelmä, jolla väriaineen riitto määritetään valokuvatasoisissa mustavalkotulostimissa ja monitoimilaitteissa, jotka sisältävät tulostinkomponentteja. 

Näiden kasettien riittoisuus mitataan tarkasti määritetyissä olosuhteissa. Tässä näkyvää testiarkkia on käytetty mustavalkokasettien musteriittoisuusmittausten standardisivuna vuodesta 2002. Käyttämällä Canonin alkuperäisiä värikasetteja voit olla varma, että pystyt tulostamaan Canonin lupaaman määrän tulosteita.