Marketing & PR

Markkinointi ja PR

Viemme ainutlaatuisen brändin uusiin ulottuvuuksiin

Etsi työpaikkoja

Miten toimimme

Oletko valmis auttamaan meitä kasvattamaan brändiämme? Tiimimme kehittää ja hyödyntää ratkaisuja, joista sekä asiakkaamme että media ovat innoissaan. Haluatko suunnitella ja luoda hyödyllistä, kiinnostavaa ja tärkeää sisältöä eri käyttötarkoituksiin? Tai haluatko kehittää ja ottaa käyttöön digitaalisia strategioita? Tutustu ainutkertaisiin mahdollisuuksiin liittyä joukkoomme vahvistamaan brändiämme uusilla ja jännittävillä tavoilla.

We're proud of what we do

Olemme ylpeitä työstämme

ja haluamme kertoa siitä kaikille

Katso video

Tutustu tiimiin

Tutustu upeiden kykyjen taustalla oleviin tarinoihin.

Marketing Manager - Tracey

Markkinointipäällikkö – Tracey

"Joka puolellani on intohimoisia ihmisiä. Haluan, että ihmiset innostuvat luomistani kampanjoista ja viestintämateriaaleista."

Katso video

Business Planning - Evelyn

Liiketoiminnan suunnittelu – Evelyn

"Nautin siitä, että saan tehdä yhteistyötä paikallisten organisaatioiden ja Euroopan pääkonttorimme kanssa. Tällä hetkellä autan eurooppalaisia toimistojamme toimintasuunnitelmien, budjettien ja markkinatutkimuksien suunnittelussa.”

Katso video

Tule meille töihin

Etsimme analyyttisia ajattelijoita, joiden intohimona on luoda mielikuvia herättäviä viestejä ja kehittää kekseliäitä kampanjoita. Markkinointi- ja PR-tiimin jäsenenä vahvistat Canonin brändiä edistämällä palveluitamme ja ratkaisujamme ja pitämällä huolta maineestamme. Me vuorostamme autamme sinua kehittymään urallasi.

Search our Marketing & PR jobs

Etsi markkinointi- ja PR-tehtäviä

Valitse itsellesi sopivin paikka


Tutustu tehtäviimme