PowerShot_G16

Hakuohjeet


Etsi työpaikkoja

Upea ura Canonilla

Työpaikan hakeminen voi olla hyppy tuntemattomaan. Tästä syystä olemme muokanneet rekrytointiprosessistamme mahdollisimman yksinkertaisen ja saumattoman. Matkallasi kohti upeita mahdollisuuksia on vain muutama avainvaihe. Tämä infografiikka kuvaa hakuprosessin etenemistä.

Search_01

Haku

Etsi sinulle sopivaa työtehtävää selaamalla sivustoamme.


Etsi työpaikkoja

icon
Apply_02

Hakeminen

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, kuittaamme sen saapuneeksi 24 tunnin kuluessa.

Hae heti

icon
Interviews_03

Haastattelut

Pidämme sinut ajan tasalla hakemuksesi tilan suhteen. Järjestämme haastatteluun kutsutuille yleensä korkeintaan kaksi valintakierrosta, joihin tavallisesti sisältyy esitys ja mahdollisesti tekninen testi.

icon
Feedback_04

Palaute

Saat meiltä palautetta (ja toivottavasti suullisen työtarjouksen) tavallisesti 48 tunnin kuluessa viimeisestä haastattelusta.

icon
Offer_05

Tarjous

Saat kirjallisen työtarjouksen, tervetulopakkauksen ja kattavat tiedot uudesta työpaikastasi sähköpostitse ja/tai kirjeitse 3–5 päivän kuluessa.

icon
Onboarding_06

Johdanto

Haluamme olla tukenasi myös odottaessasi työsuhteesi alkamista. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Teemme parhaamme, jotta siirtymisvaiheesi sujuu mahdollisimman helposti. On hienoa saada sinut joukkoomme.

icon

Vinkkejä hakemuksen tekoon ja haastatteluun

Kysymykset ja vastaukset

K: Miten hakemukseni käsitellään?

A. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun hakemuksesi on saapunut perille. Rekrytoijamme ottavat sinuun yhteyttä prosessin eri vaiheissa ja sopivat kanssasi haastatteluajat. He myös pitävät sinut ajan tasalla hakemusprosessin etenemisestä. Kysy lisää omalta rekrytoinnin yhteyshenkilöltäsi Canonilla.

K: Avustaako Canon viisumien hankkimisessa tai muutossa?

A. Ei. Yritämme tarjota apua mahdollisuuksien mukaan tai rekrytoida työntekijöitä paikallisesti. Varmista, että sinulla on työtä hakiessasi kyseisessä maassa tarvittavat viisumit ja luvat. Viisumien ja lupien voimassaolo on todistettava hakemuksen yhteydessä.

K: Miten saan tietoja tulevista avoimista työpaikoista Canonilla?

A. Rekisteröidy täällä, niin saat tietoja Canonin avoimista työpaikoista EMEA-alueella.

K: Mistä voin etsiä Canon-työpaikkoja EMEA-alueen ulkopuolelta?

A. Tällä sivustolla on tietoja Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sijaitsevista kohteista ja avoimia työpaikkoja niissä. Lisätietoja EMEA-alueen ulkopuolisista työpaikoista, tuotteista ja tukipalveluista saat oman maasi/alueesi Canon-sivustolta täältä.

K: Mistä saan tietoja palkoista ja etuisuuksista?

A. Canonin palkitsemiskäytännöt on räätälöity EMEA-alueen paikallisille markkina-alueille. Oman maasi rekrytoijat tai henkilöstövastaavat voivat kertoa niistä lisää hakuprosessin aikana.

fullbleed

Etsi työpaikkoja

Valitse itsellesi sopivin ratkaisu


Tutustu tehtäviimme