digital

Digitaalinen

Poikkeuksellinen digitaalinen osaaminen vie Canonin uudelle tasolle

Etsi työpaikkoja

Miten toimimme

Oletko mielestäsi digitaalivelho, joka voisi viedä brändimme uudelle tasolle? Digitaaliratkaisutiimimme kehittää ja hyödyntää digitaalisia markkinoinnin strategioita, hallintoratkaisuja ja asiantuntemusta tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja PR-tiimin kanssa tavoitteenaan kehittää viestintäämme. Työskentelitpä analytiikan, sisällönhallinnan, projektinhallinnan tai -kehityksen alalla, kehität keinoja tehdä asiakkaidemme verkkokäytöstä miellyttävämpää.

Volcano

Innovatiivisia ajattelijoita ja strategisia kykyjä

digitaaliavaruudessa

Katso video

Tutustu tiimiin

Tutustu upeiden kykyjen taustalla oleviin tarinoihin.

Gaurav

E-Commerce Designer - Gaurav

"Työpaikkamme on entistä eloisampi ja nuorekkaampi […] Henkilöstömme osaaminen on hyvin laajaa, mutta kaikki ovat kiinnostuneita toistensa työstä."

Katso video

Moatez

Digital Marketing - Moatez

"Canon pystyy tarjoamaan tehokkaita ja edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Minusta on upeaa osallistua tähän omalla työpanoksellani."

Katso video

Tule meille töihin

Etsimme älykkäitä henkilöitä, jotka osaavat ratkaista ongelmia, parantaa verkkotoimintojamme ja luoda toimivia digimarkkinointikampanjoita. Digitaalisessa tiimissämme pääset kehittämään digistrategioita ja -ratkaisuja ja vahvistamaan brändiämme verkossa. Me tarjoamme mahdollisuuden palkitsevaan ja menestyksekkääseen työuraan.

fullbleed

Hae digitaaliratkaisutiimin työpaikkoja

Valitse itsellesi sopivin paikka


Tutustu tehtäviimme