Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Ota kuva ja tulosta se heti. Ota täydellinen selfie rengasvalon, selfie-peilin ja etälaukaisimen avulla. Canon Mini Print -sovellus ja Canon Zoemini S – kaikki mitä tarvitset.

Tutustu uuteen malliin

Canon Zoemini S

Tutustu Canon Zoemini S -pikakameraan

Tallenna parhaat hetket tyylikkäällä Canon Zoemini S -kameralla. Selfie-peili, rengasvalo ja etälaukaisin.

Katso video

Katse kasvoihin: ota jaettavaksi kelpaavia selfieitä peilin ja rengasvalon avulla

Tällä taskukokoisella 8 megapikselin pikakameralla nappaat parhaat otoksesi. Kamera on täydellinen kumppani valokuvauksen ystäville – rengasvalo takaa upeimmat selfiet, Canon Mini Print -sovelluksella voi kuvata etänä älypuhelimesta, ja kuvat voi tulostaa tarroiksi.

Katso kaikki tekniset tiedot

Canon Zoemini S Specification Intro

Saumaton kokonaisuus

Tällä fiksulla laitteella voit sekä ottaa että tulostaa valokuvia. Canon Zoemini S -pikakamerassa on 8 megapikselin kamera, Micro SD -korttipaikka* ja Zink™-tekniikka, joten et tarvitse valokuvaukseen mitään muuta.

Picture-perfect combo

Linjakas laite

Tämä kevyt pikakamera kulkee kätevästi taskussa tai laukussa. Saatavana on kolme väriä: Matt Black, Pearl White ja Rose Gold.

Sleek solution
Shareable selfies

Jaettavaksi kelpaavia selfieitä

Etupeilin ja rengasvalon avulla voit varmistaa, että selfiesi näyttävät aina yhtä upeilta, ja Canon Mini Print -sovelluksen etäkuvaustoiminnolla otat kaverikuvat kätevästi.

Älykkäitä otoksia

Bluetooth**-yhteyden ja Canon Mini Print -sovelluksen avulla voit tulostaa kuvia älypuhelimestasi ja käyttää monenlaisia tyylikkäitä suodattimia ja kollaasivaihtoehtoja. Sovelluksella voit myös ohjelmoida kameraan mukautettuja ääniä ja itselaukaisuasetuksia kuvankauniita otoksia varten.

Smart snaps

Tulosta ja kiinnitä

Laitteeseen mahtuu 10 arkkia tarrapintaista Zink™-tulostuspaperia, joka ei repeydy. Ota kuva, tulosta se tarraksi ja kiinnitä koristamaan mitä tahansa haluatkin.

Kahdeksan luovaa tulostusideaa

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print -sovellus

Yhdistä Canon Zoemini-tulostin älypuhelimeesi tai tablettiisi maksuttomalla Canon Mini Print -sovelluksella, jonka voi ladata App Storesta ja Google Play Kaupasta***. Ota omia kuvia tai lataa suoraan Facebookista, Instagramista, Google Kuvista, Dropboxista tai iCloudista. Voit mukauttaa kuviasi lisäämällä suodattimia, lisätyn todellisuuden tehosteita, vääristymiä, piirroksia tai tekstiä.

Lataa App Storesta
Lataa Google Play Kaupasta

Canon ZINK™ -valokuvapaperi

ZINK-paperi on pinnoitettu mikrokiteillä, jotka reagoivat lämpöön. Tällöin syntyy vedenkestävä musteeton kuva, joka ei suttaannu eikä repeydy.

Osta 20 arkkia

Osta 50 arkkia

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

Lue lisää

Tärkeimmät tekniset tiedot

zink

ZinkTM

Tulostustekniikka

Smartphone-ready

Älypuhelinvalmius

iOS ja Android

Chic and lightweight

Tyylikäs ja kevyt

188 gramman painoinen malli on saatavana kolmessa värissä: Matt Black, Pearl White ja Rose Gold

Resolution

314 x 600 dpi

Tarkkuus

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-yhteys

5 Megapixels

8 megapikselin kamera

kamera

Remote shutter

Etäkuvaus

Canon Mini Print -sovelluksella

Micro SD

Micro SD*

Muistikortin tuki

Katso kaikki tekniset tiedot

Key Specifications
What’s in the box

Pakkauksen sisältö

Kaikki tarvittava kuvien ottamiseen sekä niiden muokkaamiseen ja tulostamiseen:

Canon Zoemini S -kameratulostin (värivaihtoehdot: Matt Black, Pearl White ja Rose Gold)

USB-kaapeli

Käyttöturvallisuuslomake

EWS-takuulomake

Pikaopas (kortti)

Canon Zink™ -valokuvapaperi (10 arkkia) + 1 SMARTSHEET

Rannehihna

Yhteensopivat lisävarusteet

#FreeYourStory

Ole rohkea. Ole ilmaisuvoimainen. Ole persoonallinen. Näytä meille elämäsi objektiivin läpi. Haluamme nähdä tarinasi valokuvina, videoina ja tulosteina.

Lue lisää

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Arvostelut

Katso myös

*Canon Zoemini S -pikakameralla otetut kuvat voi tallentaa Micro SD -kortille. Kuvia ei voi ladata muistikortilta Canon Zoemini S -pikakameraan.

**Bluetooth®‑sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.

***Vastuuvapauslauseke: Canon Zoemini -tulostimen Bluetooth®-yhteyden muodostamiseen tarvitaan mobiililaite ja Canon Mini Print -sovellus, jonka voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 9.0 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.