superzoom photography

Superzoom-kamerat

Kuvaa upeat yksityiskohdat kaikkialla, minne menetkin, pienikokoisen kameran tehokkaalla superzoomilla.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Kompakti PowerShot-kamera sopii täydellisesti upeiden perhe- ja luontokuvien ottamiseen 100 mm:n ja 400 mm:n1 polttovälillä tai digitaalisesti laajennetulla 800 mm:n polttovälillä.

 1Ilmoitetut polttovälit vastaavat 35 mm kinofilmiä.

Lue lisää

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella tehokkaalla 40x-superzoom-matkakameralla

Lue lisää

Lifestyle Walker Standing River

Monikäyttöinen optinen zoom pienessä rungossa

Kuvaa tärkeät hetket selkeinä ja terävinä Canonin uusimman optisen innovaation avulla. Tuo kohteet entistä lähemmäs ZoomPlus-toiminnolla, joka kaksinkertaistaa kameran zoomausalueen uudella tekniikalla.

powerful optical zoom

Optinen älykäs kuvanvakain

Kuvaa toimintaa täydellä zoomilla tai ikuista hetket käsivaralta hämärässä älykkään kuvanvakaimen avulla. Dynaamisen kuvanvakaimen avulla saat uskomattoman vakaata videokuvaa, vaikka kuvaisit juostessasi.

full zoom photography
sport photography

Pidä kohde näkyvissä zoomauksen aikana

Eläimet ja urheilutähdet pysyvät harvoin paikoillaan, mutta zoomauksen sommittelutoiminnon avulla voit seurata kohdetta. Zoomauksen voi loitontaa näkymästä painiketta painamalla, jotta voit hakea kohteen uudelleen, ja zoomaus palautuu, kun vapautat painikkeen.

Katso video

Ikuista elämä sellaisena kuin sen näet

Tallenna aito tunnelma Canonin innovatiivisella HS System -järjestelmällä. Herkän kennon ja tehokkaan DIGIC-prosessorin yhdistelmä tuottaa erinomaisen kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa.

beach photography

Jaa helposti ja kuvaa etänä Wi-Fi-yhteydellä

Jaa otoksesi Wi-Fi-yhteydellä ja dynaamisella NFC-toiminnolla, joiden avulla voit yhdistää kameran yhteensopiviin älylaitteisiin ja jakaa tulokset yhdellä napautuksella. Ota upeita luontokuvia tai selfieitä Canon Camera Connect -sovelluksen langattomalla etäkuvaustoiminnolla.

Tutustu Canonin pieniin Wi-Fi-kameroihin

dynamic nfc
train photography

Kokeile käsisäätöjä

Kehitä kuvaustaitojasi ja kuvaa luovasti hyödyntämällä käsisäätötiloja Av, Tv ja M, joiden avulla voit kokeilla eri valotusaikoja ja aukkoja.

Hybridiautomaattitila ja Tarina-albumi

Tähtää ja kuvaa, ja saat upeita kuvia ja videoita hybridiautomaattitilassa, joka takaa jokaisen otoksen terävyyden, yksityiskohdat ja värit automaattisesti. Tarina-albumin avulla voit luoda päivästä tai tapahtumasta hauskan videokoosteen.

sx720 hs photography

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa kameroissa.