Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Helposti lisää valoa kuvaamiseen – monikäyttöinen kääntyvä välähdyspää luovaan valaistukseen ja luonnollisiin kuviin sisätiloissa.

Osta nyt

Kuvaa upeita kuvia salamalla helpommin kuin koskaan

Saat kuvista luonnollisia heijastamalla salaman seinästä tai katosta tai kaukolaukaisemalla Speedlite EL-100-salaman erillään kamerasta. Helppokäyttöinen automaattitila huolehtii yksityiskohdista, ja sinä voit ottaa salamalla parempia kuvia tapahtumista, ystävistä ja perheenjäsenistä.

Lue lisää

Canon Speedlite EL-100

Laadukkaita kuvia salamalla helposti

Speedlite EL-100-salamalla saat helposti lisävaloa sisä- ja ulkokuviin. Se on kiinteää salamaa tehokkaampi, ja selkeän valintakiekon ansiosta asetusten valinta ja salaman käyttö on helppoa. Pysty- ja vaakasuunnassa säädettävän välähdyspään avulla sisäkuvat voi valaista luovasti ja niistä tulee kirkkaampia ja kauniimpia.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Tilaa luovuudelle

Speedlite EL-100:n ominaisuudet ovat apunasi, kun olet valmis kokeilemaan valaistuksessa uusia asioita. Käytä nopeina sarjoina välähtävää stroboskooppisalamaa liikkeen pysäyttämiseksi ja toisen verhon salamaa liikkeen vaikutelman korostamiseen – näin saat upeita kuvia liikkuvista kohteista.

Pieni ja tehokas

AA-paristoilla toimiva kevyt ja kompakti Speedlite EL-100 painaa vain 190 g, ja sillä voit kätevästi kuvata upeita kuvia perheen tärkeistä hetkistä ja tapahtumista. Salaman ohjeluku on 26, ja zoomattavan välähdyspään voi säätää manuaalisesti niin, että valaistus on optimaalinen.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Luova valaistus langattomasti

Saat aikaan kolmiulotteisempia valaistustehosteita, kun käytät Speedlite EL-100-salamaa optisena langattomana lähettimenä ja etälaukaiset salamoita eri paikoista tai käytät sitä erillään kamerasta optisena vastaanottimena, jota voi ohjata yhteensopivilla EOS-kamerarungoilla.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

Lue lisää

Tekniset tiedot

Automaattitila

Helppoon salamakuvaukseen

Ohjeluku 26 (ISO 100, m).

Todellista tehoa

Välähdyspään säätö

Pysty- ja vaakasäätö

Optinen lähetin/vastaanotin

Käytettäessä salamaa erillään kamerasta

Paino

190 g

Katso kaikki tekniset tiedot

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Pakkauksen sisältö

Speedlite EL-100

Pehmeä laukku

Jalusta

Käyttöopas

Muuta kiinnostavaa...

Canon Speedlite EL-100
Arvostelut