Canon Messenger -laukku MS10

Messenger -laukku MS10

Käytännöllisyys kohtaa tyylikkyyden tässä messenger-laukussa, joka pitää kamerasi ja objektiivisi suojassa. Laukussa on tilaa myös taulutietokoneelle, lisävarusteille ja henkilökohtaisille tavaroille, joita on helppo käyttää liikkeellä ollessa.

Canon Messenger Bag MS10

Edut

  • Aito Canonin messenger-laukku – hillittyä tyylikkyyttä
  • Kameravarusteet ovat suojassa ja helposti käytettävissä
  • Sisäosan joustavien jakajien ansiosta voit kuljettaa mukana kaiken tarvitsemasi
  • Suunniteltu kestämään
  • Mukava kantaa säädettävän olkahihnan ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Messenger -laukku MS10

Tyylikäs ja hillitty


Virallisessa Canonin messenger-laukussa on hillitty muotoilu, tyylikäs harmaa väri, kirjailtu musta Canon-logo mustalla pohjalla ja canoninpunaiset sisäosat. Laadukkaassa laukussa on myös paljon käytännöllisiä ratkaisuja.

Turvallinen ja helppo säilytys


Säilytä ja kuljeta kameravarusteitasi turvallisesti vetoketjullisessa pehmustetussa lokerossa, joka on jaettu osiin. Kaksi magneettista solkea pitävät läpän kätevästi kiinni, mutta pääset silti nopeasti ja helposti käsiksi varusteisiisi etkä menetä kuvaustilaisuutta.

Ihanteellinen päiväkuvausretkille


Voit kuljettaa laukussa kaikki päivän aikana tarvitsemasi varusteet erillisissä kameralle, kahdelle objektiiville ja taulutietokoneelle tarkoitetuissa lokeroissa. Sisäpuolella olevassa vetoketjullisessa ja pehmustetussa päälokerossa on säädettävät jakajat ja hyvin tilaa varusteillesi. Ulkopuolen taskuissa on lisätilaa henkilökohtaisille tavaroille ja kameran lisävarusteille.

Laadukas ja kestävä


Kestävä, luotettava ja vettä hylkivä laukku on valmistettu kulutusta kestävästä, laajasti testatusta materiaalista ja siinä on laadukkaat kiinnitysosat ja pinta.

Mukava kantaa


Täyteen pakattua laukkua on mukava kantaa kestävän olkahihnan ansiosta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Messenger -laukku MS10 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Messenger -laukku MS10 Arvostelut