bridge camera photography

Puolijärjestelmäkamerat

Kuvaa kaikkea maisemien laajakulmakuvista villieläimien telekuvaotoksiin selkeästi ja terävästi.

Kuvaa tarkasti tehokkaalla zoomilla

Pienillä ja tehokkailla optisilla zoom-objektiiveilla kuvaat laadukkaita kuvia sekä laajakulma- että lähikuvauksessa. Älykäs kuvanvakain takaa parhaat tulokset sekä hämärässä että liikkuessa kuvattaessa.

powerful bridge camera zoom

Hämmästyttävä tarkkuus ja luovuuden vapaus: Tutustu Canonin 4K-valikoimaan

Lue lisää

powerful zoom lenses

Pidä kohde näkyvissä zoomauksen aikana

Eläimet ja urheilutähdet pysyvät harvoin paikoillaan, mutta zoomauksen sommittelutoiminnon avulla voit seurata kohdetta. Zoomauksen voi loitontaa painiketta painamalla, jotta voit hakea kohteen uudelleen, ja zoomaus palautuu, kun vapautat painikkeen.

Katso video

Hallitse kuvaamista sujuvasti

Lisää kuvaamisen kiinnostavuutta valitsemalla omat asetukset aukolle, valotusajalle, valkotasapainolle ja ISO-herkkyydelle. Hallitse videokuvausta edistyneiden manuaalisten videotoimintojen avulla.

zoom framing assist

Kuvaa mukavasti ja pidempään

Optisella zoomilla kuvaaminen vaatii vakautta. Siksi yhdistimme laajan tutkimustyön ja Canonin EOS-järjestelmäkameroista hankkiman kokemuksen ja loimme ergonomiset kahvat, joiden ansiosta voit kuvata mukavasti ja pidempään.

high optical zoom

Jaa helposti ja kuvaa etänä Wi-Fi-yhteydellä

Jaa otoksesi Wi-Fi-yhteydellä ja dynaamisella NFC-toiminnolla, joiden avulla voit yhdistää kameran yhteensopiviin älylaitteisiin ja jakaa tulokset yhdellä napautuksella. Ota upeita luontokuvia tai selfieitä Canon Camera Connect -sovelluksen langattomalla etäkuvaustoiminnolla.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Kokeile luovuutesi rajoja

Kameran monipuolisten lisävarusteiden avulla voit kuvata entistä luovemmin – laajasta valikoimasta löydät tarvitsemasi, olipa kyseessä suuritarkkuuksinen elektroninen etsin tai EOS Speedlite -salamalaite.

Kamera kulkee kevyesti mukana

Digitaalista järjestelmäkameraa varten tarvitsisit eri objektiiveja, jotta voisit hyödyntää samaa zoomausaluetta kuin Canonin kompaktilla puolijärjestelmäkameralla.

light travel camera

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa kameroissa.