Kiinteistönvälityksen ratkaisut

Kiinteistönvälityksen ratkaisut

Tehokkaampaan työhön.

OTA YHTEYTTÄ

Rutiinit helpoiksi ja fokus myyntiin sekä asiakaspalveluun.

Canonin skannausratkaisujen avulla saat paperidokumentit skannattua suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin ja säästät aikaa sekä vaivaa. Kiinteistönvälityksen tarpeet huomioivien tulostusratkaisujen avulla taas laadukkaiden materiaalien ja ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen on helppoa. Ratkaisumme edistävät digitalisaatiota ja palvelujemme ansiosta saat helposti asiakirjat digitaalisiksi ja pystyt hallinnoimaan niitä tehokkaasti.

Ratkaisumme kiinteistönvälittäjilleSkannaus kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Lataa esite ja tutustu kaikkiin hyötyihin

Canon Kiinteistönvälitysratkaisut on suunniteltu helpottamaa välitystyöhön liittyvää runsasta asiakirjaliikennettä sekä tehostamaan kohteiden markkinointia. Tutustu ratkaisujemme kaikkiin hyötyihin.

LATAA ESITE

.

Skannaus suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Paperisten dokumenttien, isännöitsijäntodistusten, ostotarjousten sekä kauppakirjojen manuaalinen käsittely vie edelleen liikaa aikaa. Skannausratkaisumme helpottaa rutiineja ja mahdollistaa paperidokumenttien skannaamisen suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmään halutun myyntikohteen dokumenttien yhteyteen. Skannausrajapinta on saatavilla KIVI- ja PDX+ -järjestelmiin.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Skannaus suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Näin skannaus toimii

Asiakirjojen skannaus on helppoa ja nopeaa. Tunnistaudu laitteelle, anna kohdenumero ja dokumenttilaji – automaattinen työnkulkuratkaisu hoitaa loput.

Skannaus kiinteistönvälitysjärjestelmiin

.

Myynninedistämismateriaalit

Tee vaikutus asiakkaisiin ja jätä pysyvä muistijälki huippulaadukkaiden printtien avulla. Canonin ratkaisujen ja suunnittelusovellusten avulla voit helposti päivittää kaikki markkinointi- ja myyntimateriaalisi itse. Voit tulostaa niitä nopeasti juuri silloin kun tarve on suurin ja vain kulloinkin tarvittavan määrän. Näin säästät merkittävästi aikaa ja rahaa, etkä tarvitse ulkopuolisia tulostuspalveluita.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Myynninedistämismateriaalit

Digitointipalvelu ja dokumentinhallinnan ratkaisu

Välitystoiminnassa syntyy paljon erilaisia dokumentteja, sekä sähköisenä että paperilla. Digitointipalvelumme avulla voit varmistua siitä että myös paperiarkistossasi oleva tieto löytyy digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta toimialan vaatimukset täyttäen.

Tehokkaan dokumentinhallinnan järjestelmän avulla voit saavuttaa mielenrauhan siitä että yrityksesi dokumentit hallitaan tietoturvallisesti.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Digitointipalvelu ja dokumentinhallinnan ratkaisu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisukokonaisuus

OTA YHTEYTTÄ

Aiheeseen liittyvät sisällöt