Kiinteistönvälityksen ratkaisut

Kiinteistönvälityksen ratkaisut

Koska tiedämme, että välität.

OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistönvälittäjän tärkein työkalu on sujuva asiakaspalvelu.

Kiinteistönvälityksen arkea helpottaa kehittämämme skannausratkaisut, joiden avulla saat paperidokumentit skannattua suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin. Canonin vuorovaikutteisen digitaalisen mainosikkunan sekä laadukkaiden myyntimateriaalien avulla luot myös ylivertaisen asiakaskokemuksen ja erotut eduksesi.

Canonin ratkaisujen avulla yksinkertaistat asiakirjojen hallintaa sekä helpotat asiakaspalvelua. Voit myös monipuolistaa palvelutarjoomaanne sekä asuntoesittelyitä avullamme.

Ratkaisumme kiinteistönvälittäjille – koska tiedämme että välität

Skannaus kiinteistönvälitysjärjestelmiin Skannaus kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Skannaus
kiinteistönvälitys-
järjestelmiin

Skannaus kiinteistönvälitysjärjestelmiin* helpottaa paperiasiakirjoissa olevan tiedon haltuunottoa ja käsittelyä, sekä parantaa tietoturvaa ja asiakaspalvelua.
*Skannausrajapinta saatavilla KIVI -ja PDX+ -kiinteistönvälitysjärjestelmiin.

Laadukkaat myyntimateriaalit Laadukkaat myyntimateriaalit

Laadukkaat myyntimateriaalit

Ammattimaiset myynninedistämismateriaalit nostavat asuntokaupat uuteen lentoon. Tee vaikutus ja jätä pysyvä muistijälki.

Digitaalinen mainosikkuna Digitaalinen mainosikkuna

Digitaalinen mainosikkuna

Kiinnitä huomiota ja pysäytä ohikulkijat myyvällä, laadukkaalla ja vuorovaikutteisella näyteikkunalla kellonajasta riippumatta.

Skannaus suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Manuaalinen dokumenttien käsittely vie edelleen liikaa aikaa. Skannausratkaisumme tuo helpotusta arjen haasteisiin, joita paperiset asiakirjat saattavat aiheuttaa.

Skannaus suoraan kiinteistönvälitysjärjestelmiin

Kaikki dokumentaatio keskitetysti

Kiinteistönvälityksessä liikkuu edelleen paljon paperisia asiakirjoja, kuten isännöitsijäntodistuksia, ostotarjouksia sekä kauppakirjoja. Kaikki dokumentaatio on tärkeää saada saumattomasti ja tietoturvallisesti mukaan asuntokaupan muun materiaalin yhteyteen

Ratkaisumme

Kiinteistönvälitysjärjestelmiin integroitavat skannausratkaisumme helpottaa kiinteistönvälittäjän arkipäivää ja aikaa jää enemmän asiakkaalle. Voit skannata paperidokumentit suoraan järjestelmään halutun myyntikohteen dokumenttien yhteyteen Canon-monitoimilaitteella.

Ratkaisumme

Näin se toimii

Asiakirjojen skannaus on helppoa ja nopeaa. Tunnistaudu laitteelle, anna kohdenumero ja dokumenttilaji – automaattinen työnkulkuratkaisu hoitaa loput.

Näin se toimii

Myynninedistämismateriaalit

Laadukkaat myynninedistämismateriaalit nostavat asuntokaupat uuteen lentoon. Tee vaikutus asiakkaisiin ja jätä pysyvä muistijälki mieleenjäävien printtien avulla.

Myynninedistämismateriaalit

Vahvista brändiä ja sitouta asiakkaat

Myynninedistämismateriaaleilla on helppoa luoda positiivisia mielikuvia, ohjata palveluidenne pariin ja herättää kiinnostus vaikkapa uusia kohde-esittelyitä kohtaan. Markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien hankkiminen on usein kuitenkin hidasta ja kallista, eivätkä ne välttämättä ehdi joustavasti mukaan kiireisten asuntomarkkinoiden tarpeisiin.

Tulosta itse, tehosta toimintaa!

Canonin ratkaisujen ja suunnittelusovellusten avulla voit helposti päivittää kaikki markkinointi- ja myynninedistämismateriaalisi itse. Voit tulostaa niitä nopeasti juuri silloin kun tarve on suurin ja vain kulloinkin tarvittavan määrän. Näin säästät merkittävästi aikaa ja rahaa, etkä tarvitse ulkopuolisia tulostuspalveluita.

Tulosta itse, tehosta toimintaa!

Canon digitaalinen mainosikkuna

Digitaalinen mainosratkaisumme kiinnittää ohikulkijoiden huomion tehokkaasti ja mieleenpainuvasti.

Canon digitaalinen mainosikkuna

Vuorovaikutusta näyteikkunaan

Kosketusominaisuus ja intuitiivinen käyttöliittymä rakentavat bränditunnettuuttanne ja tekevät näyteikkunasta myyvän, laadukkaan ja vuorovaikutteisen kellonajasta riippumatta. Näin myös satunnaiset asiakkaat lisääntyvät.

Monikäyttöistä digitaalisuutta

Kun näyteikkuna ei ole enää staattinen mainos, se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten sisältöjen näyttämiseen. Videot tarjolla olevista kohteista, sähköisessä muodossa olevat kohde-esitteet ja vaihtuvat sisällöt luovat sillan myyjän ja asiakkaan välille ja jättävät palvelunne paremmin ihmisten mieliin.

Monikäyttöistä digitaalisuutta

Ratkaisumme on suunniteltu auttamaan juuri sinua, kiinteistönvälittäjä. Katsotaan yhdessä, mikä ratkaisuistamme vastaa parhaiten tarpeisiisi!

OTA YHTEYTTÄAvainratkaisut

Toimintavarma kokousympäristö
Vie audiovisuaalinen hurmaaminen uudelle tasolle myös asuntoesittelyissä! Kun luotat siihen, että tekniikka toimii, voit keskittyä vahvaan sisältöön.
Toimintavarma kokousympäristö
Monitoimilaitteet
Monitoimilaitteet
Tulosta, kopioi, skannaa tai faksaa! Monitoimilaitteemme parantavat tuottavuutta ja helpottavat työskentelyä.
Suurkuvatulostaminen
Tutustu tehokkaisiin tulostimiin, joilla voit tehdä monipuolisesti vaikuttavia kampanjajulisteita, kylttejä ja grafiikoita.
Suurkuvatulostaminen
Canon Point
Canon Point
Canon Point on ulkoistettu tulostuspalvelu, joka vastaa joustavasti ja reaaliajassa kausivaihteluihin, toimintanne kasvuun ja tarpeidenne muutoksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisukokonaisuus.

OTA YHTEYTTÄ

Aiheeseen liittyvät sisällöt