Information Management Solutions

Asiantuntemuksemme

Meillä on yli 30 vuoden kokemus tiedonhallinnan ratkaisujen ja palveluiden tarjoamisesta ja asiantuntemus, jota tarvitaan monimutkaisten liiketoimintaprosessien automatisointiin. Tarjoamme tarpeisiisi sopivan yhdistelmän ratkaisuja tiedon haltuunotosta dokumenttien hallintaan ja digitointipalveluun.
ryhmä keskittyy tummaan näyttöön
 • Poimi

  Älykkäämpi tiedonhallinta perustuu tiedon automaattiseen poimintaan dokumenteista ja sen reitittämiseen järjestelmien välillä.

 • Prosessoi

  Sopimusten allekirjoittaminen, laskujen hyväksyminen ja tietojen suojattu tallennus ja haku – kaikki tämä on entistä helpompaa ja nopeampaa ratkaisuvalikoimamme avulla.

 • Julkaise

  Autamme organisaatioita menestymään tarjoamalla monia eri tapoja julkaista ja reitittää tietoa, aina integraatioista asiakasviestintäratkaisuihin.

Teknologia-asiantuntemus

Olemme auttaneet erilaisia organisaatioita muuttamaan työskentelytapojaan tarjoamalla ratkaisuita jotka hyödyntävät tehokkaita tiedonhallinnan teknologioita, työnkulkujen automaatiota, digitaalisten dokumenttien tehokasta hallintaa ja älykästä tiedonkäsittelyä. Voimme auttaa sinunkin yritystäsi.
IntelligentDocumentProcessing

Tiedon haltuunotto

Olemme erikoistuneet tehokkaisiin tehokkaisiin tiedon haltuunoton ratkaisuihin jotka vähentävät merkittävästi hallinnollista työtä ja parantavat tehokkuutta

Dokumentinhallinta ja arkistointi

Toteutamme dokumentin- ja sisällönhallinnan ratkaisuja liiketoimintasi tehostamiseen palkittujan teknologiamme avulla.

a man working on a laptop
BusinessProcessManagement

Digitointipalvelu

Paperilla olevan tiedon digitaalinen elinkaari alkaa kun se digitoidaan. Laadukas ja suunnitelmallinen digitointipalvelu on osa ratkaisuvalikoimaa ja se mahdollistaa asiakkaalle digitaaliseen tiedonhallintaan siirtymisen.

Lue lisää

 • Tiedonhallintaratkaisut

  Tutustu Canonin tiedonhallintaratkaisujen aloitussivuun.

 • Ratkaisumme

  Tutustu ratkaisuihin, joita tarjoamme yrityksesi liiketoimintaprosessien automatisointiin – olipa kyse dokumentinhallinnan tarpeista, tiedon kulun sujuvoittamisesta tai paperiarkistojen digitoinnista.

 • Lähestymistapamme

  Lue lisää Canonin tiedonhallintaratkaisuista, konsultointitavasta ja lisäarvoa tuottavista palveluista.

TARVITSETKO APUA?

Katso, miten Canonin tiedonhallinnan ratkaisut voivat auttaa sinua astumaan digitaaliseen tiedonhallinnan tulevaisuuteen.