Palvelut

Tulostusympäristön laajennetut palvelut

Maksimoi laitteidesi käytettävyys huolehtimalla päivittäisistä tulostukseen ja skannaukseen liittyvistä tukitoimista asiakastiloissa toteutettavien jatkuvien operatiivisten palvelujen avulla.
Pyydä lisätietoa
Canon Camera

Laitekannan jatkuva huoltopalvelu asiakkaan tiloissa

Asiakkaan tiloissa operoiva huoltohenkilö pystyy minimoimaan käyttökatkot, mikä tehostaa tuottavuutta.

Canonin laitekannan huoltopalvelussa on vähintään yksi kokopäiväinen teknikko, joka tarjoaa parannettua korjauspalvelua ja jatkuvaa käyttäjäkoulutusta asiakkaan omassa ympäristössä.

Lisäämällä laitteiden käytettävyysaikaa ja reagoimalla nopeammin saat käyttöön tuen, jonka avulla voit optimoida laitteet ja vähentää käyttökatkoja. Kun käytettävissä olevia laitteita on enemmän, tuottavuus paranee ja käyttäjät ovat tyytyväisempiä.

Hallitut on site -palvelut
Canon Camera

Laitekannan lähitukipalvelu

Palveluun kuuluu asiakkaan tiloissa työskentelevä henkilö, joka vastaa kulutustarvikkeiden vaihdosta, ongelmatilanteiden ratkaisemisesta ja muista laitekannan hallintaan liittyvistä asioista, jolloin asiakkaan omille tiimeille jää enemmän aikaa muihin tehtäviin.

Tulostinlaitteiden toiminnalta halutaan parasta mahdollista tehokkuutta. Asiakkaan omat tiimit käyttävät kuitenkin aikaa väriaineiden ja paperin vaihtamiseen, jätteen käsittelyyn ja ongelmien korjaamiseen paikan päällä. Tämä tarkoittaa, että laitteiston käytettävyys ei ole optimaalinen. Canonin laitekannan lähitukipalvelu tarjoaa näiden toimien hoitamiseen paikan päällä toimivan resurssin.

Globaali tukipalvelu suuryrityksille

Keskitettynä palveluna toteutettu sovellustuki ja tapahtumien etävalvonta takaavat mielenrauhan.

Voit luottaa siihen, että käytössä on yksi keskitetty palvelupiste. Globaalin Enterprise Service Desk (ESD) keskitetyn palvelupisteen ansiosta käyttötuen henkilöstöllä on tieto jokaisesta palvelupyynnöstä ja täydellinen näkymä sujuvampaan työnkulkuun. Saumaton palvelukokemus, kun tärkeintä on ongelman ratkaiseminen. Canonin integroinnin ja käyttäjähallinnan automatisoinnin ansiosta työt voidaan priorisoida ja ratkaista tehokkaammin.

Canon Camera
kuva naisesta, joka katsoo puhelintaan

Asiakaspalvelupäällikkö

Asiakaspalvelupäällikkö on nimetty yhteyshenkilö, jonka avulla saat tukea kaikkiin laitehallintaan liittyviin kysymyksiin ja mahdollisiin häiriötilanteisiin. Asiakaspalvelupäällikkö huolehtii kehitystyöstä, laitekannan hallintaraportoinnista sekä seuraa palvelusopimuksessa määriteltyjä mittareita.

Muut palvelut

Tulostusympäristön hallinta, erityisesti monissa toimipisteissä, voi olla haastavaa. Canonin hallittujen palvelujen avulla saavutetaan paras mahdollinen asiakashyöty.

TARVITSETKO APUA?

Katso miten Canon Business Services voi tehostaa liiketoimintaasi