MAKE IT '22

Oli ilo toivottaa asiakkaamme ja kollegamme tervetulleiksi kaikkialta EMEA-alueelta mukaan vuoden ensimmäiseen livetapahtumaamme. Uusia näkökulmia jaettiin, yhteyksiä rakennettiin ja voimme varmasti todeta, että tapahtuma oli valtaisa menestys.

Menikö livetapahtuma ohi? Kokoelma huippuhetkiä, kuten esityksiä, esittelyjä ja liiketoiminnan innovaatioistuntoja, on nyt katsottavissa helppokäyttöisessä B2B-tapahtumasivustossamme.

mies katselee älypuhelinta

Hyödynnä oman yrityksesi asiantuntemusta

Valitse sinua ja yritystäsi kiinnostavat sisällöt ja asiantuntijoiden puheenvuorot. Haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään.

Käytännön neuvoja graafisen alan ammattilaisilta

Make It '22 tarjoaa asiantuntijoiden puheenvuoroja, uusimman teknologian esittelyjä, esityksiä liiketoiminnan kehityspoluista – kaikki mitä tarvitset saadaksesi yrityksesi menestymään.

ryhmä ihmisiä kokouksessa

Haluatko inspiroitua ja löytää tapoja kasvattaa liiketoimintaasi?

Tule tutustumaan uusimpaan Canon-tekniikkaan. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään hybriditapahtumajärjestelmäämme. Saat heti käyttöösi käyttökelpoisia tietoja ja videosisältöä yrityksen kasvuun liittyvästä ajatusjohtajuudesta ja painoalan tulevaisuudesta jännittäviin tekniikkaesittelyihin ja asiantuntijoiden puheenvuoroihin Canon EMEA -alueelta.

imagePRESS V1000

Tutustu uusimpaan imagePRESS-tekniikkaan: suurvolyymisen painotuotantoympäristön graafisen tuotantokäytön digitaaliseen väripainokoneeseen, jossa on vankkaa toiminnallisuutta ja innovatiivista teknologiaa.
LUE LISÄÄ
imagePRESS V1000 – perustiedot

Muut tuotteet ja ratkaisut

 • Arizona 135 GT
  Astu Arizona-valikoimamme uusien painomahdollisuuksien maailmaan teollisuus- ja erikoistulostusratkaisuihin graafisen alan markkinoiden ulkopuolella.
 • kaksi ammattilaista työskentele yhdessä

  Dokumenttien työnkulkujen automatisaatio -ohjelmisto

  Tutustu ratkaisuihimme, jotka uudistavat tapasi tuottaa ja hallita asiakasviestintää ja dataan pohjautuvaa liiketoimintakriittistä dokumentaatiota useissa eri kanavissa.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Tutustu kaikkiin työympäristöihin sopivien imagePROGRAF-suurkuvatulostimien huippuluokan tulostuslaatuun ja tuottavuutta parantaviin helppokäyttöisiin ominaisuuksiin.
 • varioPRINT 140
  Tutustu mustavalkopainokoneiden valikoimaamme. Löydät varmasti yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun – tarjolla on tehokkaan TITAN-painokoneen lisäksi laitteita keskikokoisiin tuotantoympäristöihin ja useita perustason painokoneita.
 • TARVITSETKO APUA?

  Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?