MAKE IT '22

Oli ilo toivottaa asiakkaamme ja kollegamme tervetulleiksi kaikkialta EMEA-alueelta mukaan vuoden ensimmäiseen livetapahtumaamme. Uusia näkökulmia jaettiin, yhteyksiä rakennettiin ja voimme varmasti todeta, että tapahtuma oli valtaisa menestys.

Menikö livetapahtuma ohi? Kokoelma huippuhetkiä, kuten esityksiä, esittelyjä ja liiketoiminnan innovaatioistuntoja, on nyt katsottavissa helppokäyttöisessä B2B-tapahtumasivustossamme.

 • TAPAHTUMA

  Make It '22

  Make It ‘22 on suurin ja tärkein kansainvälinen tapahtumamme, jossa Canonin asiantuntijat tarjoavat tuoreita näkökulmia tuotantopainatukseen. Tule mukaan ja katso miten voit luoda lisäarvoa asiakkaillesi jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

 • TAPAHTUMA

  Make It 2021

  Digitaalinen kokemus ja festivaali – on koko painoalan tärkein virtuaalitapahtuma. Olemme keränneet jännittävän ohjelman tuote-esittelyjä, asiantuntijamentorointia kaikkialta maailmasta sekä inspiroivia puheenvuoroja nyt, kun yritykset kamppailevat "uuden normaalin" kanssa.

mies katselee älypuhelinta

Hyödynnä oman yrityksesi asiantuntemusta

Valitse sinua ja yritystäsi kiinnostavat sisällöt ja asiantuntijoiden puheenvuorot. Haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään.

Käytännön neuvoja graafisen alan ammattilaisilta

Make It '22 tarjoaa asiantuntijoiden puheenvuoroja, uusimman teknologian esittelyjä, esityksiä liiketoiminnan kehityspoluista – kaikki mitä tarvitset saadaksesi yrityksesi menestymään.

ryhmä ihmisiä kokouksessa

Haluatko inspiroitua ja löytää tapoja kasvattaa liiketoimintaasi?

Tule tutustumaan uusimpaan Canon-tekniikkaan. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään hybriditapahtumajärjestelmäämme. Saat heti käyttöösi käyttökelpoisia tietoja ja videosisältöä yrityksen kasvuun liittyvästä ajatusjohtajuudesta ja painoalan tulevaisuudesta jännittäviin tekniikkaesittelyihin ja asiantuntijoiden puheenvuoroihin Canon EMEA -alueelta.

 • Make It Grow

  Siirrytään selviytymistaistelutilasta nykyisten ja tulevien mahdollisuuksien menestykseen.

 • Make It Count

  Uusimmassa markkinakatsauksessamme korostetaan digitaalisen painatuksen sijoituksen tuoton esittelemisen tärkeyttä mahdollisille ja nykyisille asiakkaille selkeiden, liiketoimintatavoitteisiin liittyvien ehtojen mukaisesti.

 • Make It Seamless

  Älykästä ja skaalautuvaa automatisointia, nykyisten ja tulevien investointien hyödyntämistä esikäsittelyssä, paino- ja viimeistelytekniikkaa samalla vapauttaen tiimin täyden luovuuden ja tuottavuuden.

imagePRESS V1000

Tutustu uusimpaan imagePRESS-tekniikkaan: suurvolyymisen painotuotantoympäristön graafisen tuotantokäytön digitaaliseen väripainokoneeseen, jossa on vankkaa toiminnallisuutta ja innovatiivista teknologiaa.
LUE LISÄÄ
imagePRESS V1000 – perustiedot

Muut tuotteet ja ratkaisut

 • Arizona 135 GT
  Astu Arizona-valikoimamme uusien painomahdollisuuksien maailmaan teollisuus- ja erikoistulostusratkaisuihin graafisen alan markkinoiden ulkopuolella.
 • kaksi ammattilaista työskentele yhdessä

  Dokumenttien työnkulkujen automatisaatio -ohjelmisto

  Tutustu ratkaisuihimme, jotka uudistavat tapasi tuottaa ja hallita asiakasviestintää ja dataan pohjautuvaa liiketoimintakriittistä dokumentaatiota useissa eri kanavissa.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Canon imagePROGRAF -suurkuvatulostimet

  Tutustu kaikkiin työympäristöihin sopivien imagePROGRAF-suurkuvatulostimien huippuluokan tulostuslaatuun ja tuottavuutta parantaviin helppokäyttöisiin ominaisuuksiin.
 • varioPRINT 140
  Tutustu mustavalkopainokoneiden valikoimaamme. Löydät varmasti yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun – tarjolla on tehokkaan TITAN-painokoneen lisäksi laitteita keskikokoisiin tuotantoympäristöihin ja useita perustason painokoneita.
 • TARVITSETKO APUA?

  Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?