ASIAKASTARINA

Laadukkaita tulostustuotteita kaikille materiaaleille

Océ Arizona -tasotulostimella

LCS hero


KÄYTTÄMÄMME TEKNOLOGIAT OVAT OPTIMOINEET PROSESSIMME NIIN, ETTÄ SAAMME PIDETTYÄ LAADUN KORKEANA JA HINNAT ALHAALLA.

Adam Rowe
Laser Cut Studio
Laser Cut Studio

Laaja tuotevalikoima ja loputtomat mahdollisuudet

Vuonna 2012 perustettu, Helsingin Pasilassa sijaitseva luova painotalo Laser Cut Studio työllistää tällä hetkellä neljä henkeä ja tekee tilauksesta erilaisia tulostussovelluksia laajalle materiaalivalikoimalle muovista puuhun ja metalliin. Vuosien varrella tasaisesti kasvaneet tilausmäärät ovat kasvattaneet tarvetta myös tehokkaammille tulostusteknologioille. Tarkan tutkimustyön jälkeen ja vertailtuaan eri toimittajien teknologioita Laser Cut Studiossa päädyttiin hankkimaan Océ Arizona -tasotulostin ja Zünd-tasoleikkuri.

LCS sample

Tuotantolaitteiden hankkiminen avasi runsaasti uusia mahdollisuuksia tuotevalikoiman laajentamiseen. Laser Cut Studion omistajan Adam Rowen mukaan yrityksen suosituimpia tuotteita tällä hetkellä ovat erityisesti korut, taidetulosteet, sisustustuotteet ja messuosastot. Canonin toimittamien laitteiden avulla vain taivas on ollut rajana eri materiaaleille tulostaessa. 

”Koska taustani on designin parissa, näen tuotteet usein luovina lopputuloksina, en niinkään pelkän tuotantoprosessin kautta. Siksi halusimme hankkia kestävät laitteet, joilla voi tulostaa lähes kaikille materiaaleille ja tuottaa kaiken kokoisia, vähän erikoisempiakin tuotteita”, Adam kertoo. ”Uusien teknologioiden avulla aloimme heti tulostaa suurempia töitä ja isompia eriä huomattavasti nopeammin. Laitteet myös kommunikoivat keskenään ja näin helpottavat tulostustöiden tuottamista”.

LCS dog

Virtaviivaisemmat prosessit tuovat tehoja tuotantoon

Laser Cut Studio tuottaa tulosteita kaikenkokoisille yrityksille ja yksityisasiakkaille. Tilausten koko saattaa vaihdella yksittäisistä tuotteista kymmenien tuhansien kappaleiden tilauseriin. ”Asiakkaitamme ovat muun muassa korusuunnittelijat, PR-toimistot, mainostoimistot ja taidegalleriat. Koska tuottamamme erät ovat kooltaan niin eri kokoisia, tarvitsimme avuksemme hyvien laitteiden lisäksi myös helppokäyttöiset ohjelmistot, jotka auttavat prosessien hallinnassa”.

Uudet ohjelmistot ja laitteet ovat helpottaneet virtaviivaistamaan tuotantoprosessin niin, että tuotantoajat ovat lyhentyneet ja kustannukset laskeneet. Näin lopputuotteen hinta on pysynyt alhaisena ja laatu korkeana. Laser Cut Studion valmistamilla tuotteilla on korkean laadun lisäksi myös poikkeuksellisen nopeat toimitusajat.

”Koska laitteemme toimivat moitteettomasti kellon ympäri, olemme voineet optimoida ajankäyttömme. Mikäli jokin kuitenkin menisi vikaan, huoltotiimi tulisi paikalle nopeasti ja tuotanto saataisiin taas käyntiin ilman suuria taukoja. Onneksemme valitsimme niin laadukkaat laitteet, että huoltokatkoja ei ole juurikaan ollut.”

LCS sample2

Lopulta ympäristöystävällisyys ratkaisee

Laser Cut Studion tärkein arvo on ympäristöystävällisyys, ja tämä tulee esiin etenkin siinä, että yritys panostaa laadukkaisiin, kestävästi tuotettuihin kotimaisiin materiaaleihin. Yritys on erikoistunut ympäristöystävälliselle koivuvanerille painamiseen, ja Adam Rowen mukaan teknologiat soveltuvat puutulosteiden tuottamiseen erityisen hyvin.

Teknologioiden kestävyys ja pitkäikäisyys takaavat, ettei laitteita tai niiden osia tarvitse vaihtaa usein. Adam Rowe uskoo, että ympäristöystävällisyyden trendi tulee näkymään yhä laajemmin tulostusteollisuudessa esimerkiksi musteita ja tulostusmateriaaleja valittaessa.

”Olemme edelleen todella tyytyväisiä siihen, että valitsimme Canonin”, Adam toteaa. ”Vertailemme jatkuvasti uusia teknologioita, jotta voimme kasvattaa tuotantokapasiteettiamme. Aiomme myös tulevaisuudessa jatkaa valitsemallamme ympäristön kannalta kestävällä tiellä”.

LCS adam


HALUAMME TARJOTA ASIAKKAILLEMME MAHDOLLISIMMAN VASTUULLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI TUOTETUN TUOTTEEN.

Adam Rowe
Laser Cut Studio

Lue koko asiakastarina, lataamalla esite.

LATAA ESITE

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

LCS painotuotteet sisustukseen

Painotuotteet sisustukseen

Ole sisustuksen edelläkävijä, ja luo itse laadukkaita sisustustuotteita, joita voit vaihdella trendien ja vuodenaikojen mukaan.

LCS suurkuvatulostin

Canon suurkuvatulostimet

Canonin suurkuvatulostimilla voit tulostaa suurikokoisia elementtejä näyttelygrafiikoista taidetulosteisiin.

LCS printin mahdollisuudet

Printin uudet mahdollisuudet

Uudista printin avulla monikanavaiset mainoskampanjat, paranna vuorovaikutusta ja personoi viestintä tulevaisuuden painoteknologioilla.

Kasvata liiketoimintaa ja laajenna tuotevalikoimaa Canonin innovatiivisten ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden avulla.

Ota yhteyttä

Tietosuojakäytäntö
  • Mahdollisimman pian
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +358

Kirjoita tähän lyhyesti mistä haluaisit keskustella asiantuntijan kanssa sekä toivomasi päivämäärä.

Kiitos

Myyntiedustajamme soittaa sinulle

[TIME]

Näkemiin

Pahoittelut

Virhe