ARTIKKELI

Liity sisustusvallankumoukseen

Digitaalinen tapettien tulostus

LATAA OPAS

Globaalit trendit ja mullistava teknologia

Maailman sisustusmarkkinat ovat räjähdysmäisessä kasvussa, mutta onko yrityksesi valmis digitaalisen sisustustulostuksen vallankumoukseen?

Lataa sisustusopas

Liity sisustusvallankumoukseen

Kustomointi on uusi standardi

Seinäpäällysteisiin liittyvä liiketoiminta on nopeasti kasvava sisustusmaailman osa-alue. Tapettien, seinämaalausten ja muiden suuren mittakaavan sisustuselementtien myynti on maailmanmarkkinoilla suorastaan räjähdysmäisessä kasvussa.

Tämänhetkinen suuntaus kohti useiden sovellusten lisääntynyttä kustomointia näkyy selvästi siinä, miten ihmiset sisustavat elinympäristöään. Tämä johtaa yksilöllisten ja kustomoitujen sisustustuotteiden kysynnän kasvuun sekä kodeissa että liiketiloissa.

Tämä myös tarjoaa hienon tilaisuuden kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa.

Digitaalisuus oikein tehtynä

Yksi merkittävimmistä kasvua edistävistä tekijöistä on siirtymä perinteisestä tapettituotannosta digitaaliseen tulostukseen. Digitaalinen tulostus siirtää toiminnan painopisteen vakiomuotoisten tuotteiden suurista tuotantomääristä yksilöllisten, voittomarginaaliltaan huomattavasti parempien tuotteiden pieniin tuotantomäärin.

Digitaalinen tapettitulostus tarjoaa monia mahdollisuuksia

Laatu on avainasemassa

Näillä markkinoilla yksi asia on kuitenkin ratkaisevan tärkeä: laatu. Laadustaan, nopeudestaan ja monipuolisuudestaan tunnettu UVgel-teknologialla varustettu Colorado 1650 -tulostin soveltuu täydellisesti näille markkinoille. Canon on kehittänyt hajuttomia tulosteita tuottavan teknologian, ja näissä tulosteissa laaja värikirjo yhdistyy samettisen mattaan viimeistelyyn, joka on monien sisustusalan asiantuntijoiden suosiossa.

Tulosteet ovat välittömästi kuivia ja valmiita viimeisteltäväksi sekä erittäin kestäviä. Colorado-tulostin takaa tulosteidesi värien yhtenäisyyden ja mittapysyvyyden. Tämä pätee myös jopa viikkoja myöhemmin tulostettaviin uusiin eriin.

Oletko valmis liittymään digitapettivallankumoukseen?

UVgel Wallpaper Factory

UVgel-teknologia soveltuu täydellisesti seinäpäällysteiden tuottamiseen. Tehostaaksemme seinäpäällysteiden massatuotantoa otimme vielä askeleen pidemmälle ja kehitimme UVgel Wallpaper Factory -järjestelmän. Kyseessä on täysin integroitu modulaarinen Fotoba Jumbo Roll -laitetta hyödyntävä kokonaisratkaisu, jossa on leikkaus-, rullaus- ja teippausyksikkö samassa paketissa.

Tulosteet näyttävät ja tuntuvat laadukkailta. Lisäksi tuotanto käy todella nopeasti – ja vieläpä täysin automaattisesti! Katso esimakua antava video.

wallpaperfactory

UVgel Wallpaper Factory -video

Katso video

Lue lisää

Digitaaliset seinäpäällysteet – kiinnostuitko?

KESKUSTELE TIIMIMME KANSSA