NA

Ostotositteen lataaminen sivustoon

Vaatimuksen lähettäminen edellyttää ostotositteen lataamista Canonin sivustoon. Jos tarvitset lisäohjeita, lue lisää alta.
Jatka valitsemalla, lataatko paperikopion vai sähköpostikopion:

Ostotositteen lataaminen sivustoon – paperikopio

Lataa ostotositteen paperikopio lomakkeen liitteeksi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1) Ota paperikuitista kuva kameralla, puhelimella tai tietokoneen verkkokameralla tai skannaa kuitti skannerilla.

HUOMAUTUS:

Jos käytät älypuhelinta tai taulutietokonetta, voit valita niillä otetun kuitin kuvan suoraan valokuva-albumista lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

2) Tallenna kuva tietokoneeseen JPG-, TIF- tai PDF-muodossa.

3) Tiedostokoko saa olla enintään 4 Mt.

Voit tarkistaa tiedostokoon (Windowsissa) hakemalla kuitin tietokoneesta, napsauttamalla tiedostoa kakkospainikkeella ja valitsemalla Ominaisuudet. Tiedostokoko näkyy Yleiset-välilehdessä alla kuvatulla tavalla.

Jos käytät Mac-käyttöjärjestelmää, valitse tiedosto ja valitse sitten Näytä tietoja (Apple/komento + I). Tiedostokoko näkyy Yleiset-kohdassa.

Jos tiedostokoko on yli 4 Mt, voit muuttaa tiedostokokoa Windows- ja Mac-järjestelmissä järjestelmäkohtaisten ohjeiden mukaan.

4) Valitse lomakkeessa Lataa.

5) Valitse Selaa ja etsi tallennettu kuva tietokoneesta.

6) Valitse tiedosto ja vahvista valinta valitsemalla Avaa.

7) Ostotosite ladataan lomakkeeseen.

Jos ostotositteen lataus ei edelleenkään onnistu, ota meihin yhteyttä ja kysy lisäohjeita.

Ostotositteen lataaminen sivustoon – sähköpostikopio

Lataa ostotositteen sähköinen kopio lomakkeen liitteeksi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1) Jos sinulla on kuitista sähköinen kopio esimerkiksi sähköpostissa, avaa kuitti sähköpostista tietokoneessa.

2) Tallenna kuva tietokoneeseen JPG-, TIF- tai PDF-muodossa.

3) Tiedostokoko saa olla enintään 4 Mt.

Voit tarkistaa tiedostokoon (Windowsissa) hakemalla kuitin tietokoneesta, napsauttamalla tiedostoa kakkospainikkeella ja valitsemalla Ominaisuudet. Tiedostokoko näkyy Yleiset-välilehdessä alla kuvatulla tavalla.

Jos käytät Mac-käyttöjärjestelmää, valitse tiedosto ja valitse sitten Näytä tietoja (Apple/komento + I). Tiedostokoko näkyy Yleiset-kohdassa.

Jos tiedostokoko on yli 4 Mt, voit muuttaa tiedostokokoa Windows- ja Mac-järjestelmissä järjestelmäkohtaisten ohjeiden mukaan.

4) Valitse lomakkeessa Lataa.

5) Valitse Selaa ja etsi tallennettu kuva tietokoneesta.

6) Valitse tiedosto ja vahvista valinta valitsemalla Avaa.

7) Ostotosite ladataan lomakkeeseen.

Jos ostotositteen lataus ei edelleenkään onnistu, ota meihin yhteyttä ja kysy lisäohjeita.