Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Tarkka
ja
luotettava
automaattitarkennus

XF405/XF400 on Canonin ensimmäinen videokamera, jossa on Canonin innovatiivinen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus. Se takaa sulavat siirtymät ja neulanterävän tarkennuksen.

Tarkka, herkästi reagoiva tarkennus

XF405/XF400 on pieni, kevyt ja ketterä. Laadukas 4K-kuvaus edellyttää, että tarkennus toimii poikkeuksellisen nopeasti ja tarkasti.

Miten Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus toimii?

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus on kennopohjainen, vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennustekniikka. Se on suunniteltu sulavaan ja tehokkaaseen tarkennuksen seurantaan ja nopeaan automaattitarkennukseen. Se on ainutlaatuinen Canonin kehittämä tekniikka, joka käyttää automaattitarkennukseen kahta fotodiodia per pikseli ja yhdistää ne videokuvauksessa.

Tämän ansiosta tekniikka pystyy säilyttämään tarkennuksen myös kohteen liikkuessa, mikä on erittäin tärkeää 4K-tallennuksessa ja helpottaa yhdellä kuvaajalla tehtäviä kuvauksia.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Ohjaus kosketusnäytöltä

Katso, miten XF405/XF400:n kosketusnäyttöä voi käyttää tarkennuspisteiden valintaan ja seurantaan.

Katso video

Face Detection

Kasvojentunnistus

XF405/XF400:n kasvojentunnistustekniikka pitää tarkennuksen luotettavasti kohteessa samalla kun hallinta säilyy sinulla.

Katso video

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel -tarkennusopas

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus auttaa myös manuaalisen tarkennuksen varmistamisessa: Cinema EOS -kameroista tuttu graafinen käyttöliittymä näyttää, mihin päin tarkennusrengasta pitää kääntää parhaan tarkennuksen saavuttamiseksi.

Katso video