Wide range of lens options
alt text goes here

Useita objektiivivaihtoehtoja

Canonin täysikokoiselle kennolle tarkoitetut EF-objektiivit tarjoavat käyttöösi Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen. PL- ja B4-objektiivit laajentavat valikoimaa entisestään ja tarjoavat samaa Canonin luotettavaa kuvanlaatua (EF/PL–B4-sovitin vaaditaan).

Canonin EF-kiinnitys, jossa Cinema Lock -lukitus

Täysikokoisen kennon EF-objektiivit tarjoavat erinomaista luotettavuutta ja käytettävyyttä, huippuluokan optista suorituskykyä ja ylivoimaisen laajan polttovälivalikoiman.

Erittäin vakaa EF Cinema Lock -lukitus on ihanteellinen pitkän polttovälin objektiiveille ja sisältää kaikki EF-kiinnityksen edut.

Canon EF mount with Cinema Lock

Reunojen valaistuksen korjaus

Kamera hyödyntää objektiivista saatavia tietoja ja korjaa reunojen valaistusta automaattisesti objektiivin ominaisuuksien mukaan. Lopputuloksena on luonnollisempi kuva etenkin laajakulmaobjektiiveilla kuvattaessa.

Peripheral illumination correction

Kromaattisen poikkeaman korjaus

Tämä toiminto korjaa eri aallonpituuksien taitekerroineroista johtuvia värivääristymiä (kromaattisia poikkeamia) kuvan reuna-alueilla.

Toimintoa tukevat objektiivit on lueteltu tukisivuston usein kysyttyjen kysymysten osiossa.

Lue lisää

Chromatic aberration correction

PL-kiinnitys

EOS C700 FF on saatavana myös PL-kiinnityksellä, joka tukee Cooke /i Technologya käyttäviä objektiiveja. Tarvittaessa voimme myös vaihtaa EF-kiinnityksen PL-kiinnitykseen ja päinvastoin.

PL mount

Lähetyskokoonpano

Käytä Super 16 mm -kennotilaa ja MO-4E/MO-4P B4 -kiinnityssovitinta TV-objektiivien kanssa. 12-nastaisen liitännän avulla voit ohjata etänä iirishimmennintä ja tallentaa tarkennus-, zoomaus- ja iirishimmennin-/aukkotietoja. Kahvayksikkö saa virtaa 12-nastaisen objektiiviliitännän kautta.

Broadcast configuration

Tutustu muihin etuihin