Picture Style Editor

Kuvaus

Picture Style Editor -ohjelmistolla voit luoda omia kuva-asetustiedostoja, joiden avulla saat kuvistasi juuri haluamasi kaltaisia. Kuva-asetuksia voi käyttää RAW-kuvien käsittelyn aikana tai ne voi ladata kameraan, jolloin niitä voi käyttää kuvia otettaessa.

Picture Style Editor toimitetaan EOS-kameroiden mukana.

Lataa uusin ohjelmistoversio valitsemalla tuote ja käyttöjärjestelmä.

Valitse tuotteesi

Käyttöjärjestelmäsi

Close

Latausohjeet

Etsi ladatut tiedostot tietokoneeltasi noudattamalla alla olevia ohjeita

Chrome

Chrome

1. Napsauta kolmea vaakasuoraa viivaa Chrome Bars osoiterivin oikealla puolella
  2. Valitse valikon kohta Lataukset
  3. Napsauta sivun oikealta puolelta Avaa latauskansio -linkkiä
  4. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Mozilla Firefox

Firefox

1. Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta Down Arrow
  2. Windows-käyttäjät - Napsauta ladatun tiedoston vieressä olevaa pientä kansion kuvaketta Firefox Folder
    Mac-käyttäjät - Valitse ladatun tiedoston vieressä oleva pieni suurennuslasin kuvake Magnifying Glass
  3. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
IE

Internet Explorer

1. Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän kuvaketta Gear Wheel
  2. Valitse valikon kohta Näytä lataukset
  3. Valitse ladatun tiedoston vieressä olevaa kohtaa Sijainti
  4. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Safari

Safari

1. Mac-käyttäjät - Valitse selaimen oikeassa yläkulmassa oleva alaspäin osoittava nuoli Down Arrow
    Windows-käyttäjät - Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän kuvaketta Gear Wheel
  2. Valitse ladatun tiedoston vieressä oleva pieni suurennuslasin kuvake Magnifying Glass
  3. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Edge

Edge

1. Selainikkunan alareunaan ilmestyy latauksen sisältävä valkoinen palkki. Kun lataus on valmis,
    aloita asennus valitsemalla Suorita. Jos haluat tarkastella viimeksi ladattuja tiedostoja,
    valitse Näytä lataukset… -vaihtoeht
    Edge Download Bar
  2. Jos valkoinen palkki ei näy, voit tarkastella viimeksi ladattuja tiedostoja napsauttamalla
    3 pientä vaakaviivaa Edge Bars selaimen oikeassa yläkulmassa
  3. Siirry Lataukset-valikkoon napsauttamalla alanuolikuvaketta Edge Download Arrow.Asenna sitten lataus
    napsauttamalla luettelossa olevaa tiedostonimeä.
  4. Vaihtoehtoisesti voit valita vaihtoehdon Avaa kansio, jos haluat avata ladatut tiedostot
    sisältävän kansion tietokoneessa.
  5. Aloita sitten latauksen asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa