ImageBrowser EX

Kuvaus

Huomautus: ImageBrowser EX on korvannut ZoomBrowser EX- ja ImageBrowser-ohjelmistot.

ImageBrowser EX -ohjelmistolla voit hallita Canon-kameralla ottamiasi kuvia. Niin kuvien lataaminen, järjestäminen ja muokkaus kuin tulostus ja lähetys sähköpostin liitteenä onnistuu vaivattomasti.

Ohjelmistossa on monia Adobe Photoshopista tuttuja toimintoja, kuten kuvien rajaus, JPEG- ja RAW-kuvien muunto ja kontrastin ja värikylläisyyden säätö. Lisäksi voit tehdä omia kuva-albumeja tai yhdistää useita kuvia panoraamakuviksi ohjelmistoon kuuluvan PhotoStitch-työkalun avulla.

ImageBrowser EX -ohjelmiston kautta käytettävällä Map Utility -ohjelmistolla voit tallentaa kuvauspaikan sijainnin, jos kamerassasi on GPS-toiminto.

ImageBrowser EX toimitetaan Canon-kameroiden mukana.

ImageBrowser EX asentaa automaattisesti Microsoft Silverlight -lisäosan Microsoft-palvelimelta. Asennusta varten tarvitaan toimiva internet-yhteys.

Lataa uusin ohjelmistoversio valitsemalla tuote ja käyttöjärjestelmä.

Valitse tuotteesi

Käyttöjärjestelmäsi

Close

Latausohjeet

Etsi ladatut tiedostot tietokoneeltasi noudattamalla alla olevia ohjeita

Chrome

Chrome

1. Napsauta kolmea vaakasuoraa viivaa Chrome Bars osoiterivin oikealla puolella
  2. Valitse valikon kohta Lataukset
  3. Napsauta sivun oikealta puolelta Avaa latauskansio -linkkiä
  4. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Mozilla Firefox

Firefox

1. Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta Down Arrow
  2. Windows-käyttäjät - Napsauta ladatun tiedoston vieressä olevaa pientä kansion kuvaketta Firefox Folder
    Mac-käyttäjät - Valitse ladatun tiedoston vieressä oleva pieni suurennuslasin kuvake Magnifying Glass
  3. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
IE

Internet Explorer

1. Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän kuvaketta Gear Wheel
  2. Valitse valikon kohta Näytä lataukset
  3. Valitse ladatun tiedoston vieressä olevaa kohtaa Sijainti
  4. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Safari

Safari

1. Mac-käyttäjät - Valitse selaimen oikeassa yläkulmassa oleva alaspäin osoittava nuoli Down Arrow
    Windows-käyttäjät - Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän kuvaketta Gear Wheel
  2. Valitse ladatun tiedoston vieressä oleva pieni suurennuslasin kuvake Magnifying Glass
  3. Latauksen sisältävä kansio avautuu näyttöön
Edge

Edge

1. Selainikkunan alareunaan ilmestyy latauksen sisältävä valkoinen palkki. Kun lataus on valmis,
    aloita asennus valitsemalla Suorita. Jos haluat tarkastella viimeksi ladattuja tiedostoja,
    valitse Näytä lataukset… -vaihtoeht
    Edge Download Bar
  2. Jos valkoinen palkki ei näy, voit tarkastella viimeksi ladattuja tiedostoja napsauttamalla
    3 pientä vaakaviivaa Edge Bars selaimen oikeassa yläkulmassa
  3. Siirry Lataukset-valikkoon napsauttamalla alanuolikuvaketta Edge Download Arrow.Asenna sitten lataus
    napsauttamalla luettelossa olevaa tiedostonimeä.
  4. Vaihtoehtoisesti voit valita vaihtoehdon Avaa kansio, jos haluat avata ladatut tiedostot
    sisältävän kansion tietokoneessa.
  5. Aloita sitten latauksen asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa