Ohjelmistot

EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin -laajennuksen avulla tietyistä Canonin huipputason EOS-kameroista voi siirtää videoita Applen Final Cut Pro -editointiohjelmistoon Log and Transfer -toiminnon avulla.

Laajennus muuntaa EOS-kameran videot Applen laadukkaaseen ProRes 4:2:2 -koodekkimuotoon noin kaksi kertaa nopeammin kuin Applen vakiomuuntotoiminto. Lisäksi videoihin voi editoinnin aikana lisätä aikakoodin, kelojen nimet ja sisällönkuvaustietoja.

Käyttöjärjestelmä havaittu

Tarvitset ehkä myös

• Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

• Huolto ja korjaus

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.

• Kierrätys

Lue lisää Canonin värikasettien kierrätysohjelmasta

• Canon-tili

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon-käyttäjätiliäsi