Warranty_Page_Image

Canonin eurooppalainen etäohjattavan PTZ-kameran takuu

Canonin eurooppalainen tuotetakuu on Canon Europa N.V:n, jonka toimipaikka on Bovernkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Alankomaat (Canon), tarjoama takuu omaan käyttöön ostetun Canonin etäohjattavan PTZ-kameran loppuasiakkaille, jotka eivät toimi kuluttajina, joita koskevat sen maan lait, josta etäohjattavat PTZ-kamerat ostetaan. Takuu ei koske kuluttaja-asiakkaita. Kuluttaja-asiakkaita koskevat kotimaansa mukaiset lakisääteiset kuluttajan oikeudet. Näihin ehtoihin ja palveluun sovelletaan Englannin ja Walesin lakeja, ja niiden yksinomainen toimivalta on Englannin ja Walesin tuomioistuimilla.

Palvelun sisältö on seuraava:

 

Return to Base -takuu

 

Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-kameran takuun piiriin kuuluvat kaikki Canonin etäohjattavat PTZ-kamerat, jotka on tarkoitettu myytäviksi ja ostettaviksi Euroopan talousalueella (ETA – EU, Islanti, Liechtenstein, Norja), Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa. Canon takaa, että jos uusi etäohjattava PTZ-kamera havaitaan vialliseksi sovellettavan takuukauden aikana, vika korjataan maksutta (katso voimassa olevat käyttöehdot jäljempänä). 

 

Niille tuotteille, jotka eivät kuulu sovellettavien takuuehtojen tai -kauden piiriin ja joiden vahingoittumista tai korjausta takuu ei kata, on saatavilla maksullinen korjauspalvelu, jota voi hyödyntää palauttamalla etäohjattavan PTZ-kameran mille tahansa Canonin valtuuttamalle palveluntarjoajalle.
Tämä takuu on ainoa ja yksinomainen muutoksenhakukeino eivätkä Canon tai sen tytäryhtiöt tai muut eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-kameran takuun jäsenet vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tämän tuotteen takuun suoran tai epäsuoran rikkomuksen seurauksena.

 

KäyttöehdotReturn To Base -takuu

Canon takaa tämän etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen toimivuuden takuuaikana. Mikäli laitteisto vioittuu takuuaikana, takuun piiriin kuuluvien jäsenmaiden Canonin valtuuttamat palvelukeskukset tarjoavat maksuttoman Return To Base -korjauspalvelun.
Return To Base -takuu koskee kaikkia Canon-tuotteita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ja ostettaviksi Euroopan talousalueella (ETA), Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa.
Maksuttomat palvelut ovat käytettävissä, kun loppuasiakas esittää myyjälle alkuperäisen ostotositteen.
Lisäksi Canon pidättää oikeuden korvata vioittuneen etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen vastaavalla saman- tai parempilaatuisella etäohjattavalla PTZ-kameralla tai -ohjaimella viallisen tuotteen korjaamisen sijaan.

1. Takuuaika
PTZ-kameroiden takuu on voimassa 3 vuotta ja ohjainten (RC-IP100 ja RC-IP1000) 1 vuoden ajan ostopäivästä lukien.

2. Takuupalvelun käyttö
Takuupalvelu on saatavana vain Canonin valtuuttamissa palvelukeskuksissa.
Loppuasiakas vastaa kuluista, jotka aiheutuvat etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen turvallisesta kuljettamisesta Canonin valtuuttamaan palvelukeskukseen ja takaisin. Jos etäohjattava PTZ-kamera tai -ohjain viedään maahan, joka ei ole Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun jäsen, takuupalvelun voi hyödyntää vain palauttamalla etäohjattava PTZ-kamera tai -ohjain korjattavaksi ostomaahan.

3. Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun jäsenet
Canonin etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun jäseniä ovat maat, joissa Return to Base -takuupalvelu on käytettävissä.
Mikäli tarvitset lisätietoa takuusta, ota yhteyttä lähimpään eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun tarjoajaan.

4. Rajoitukset

Takuu ei korvaa seuraavia:

 • Tarvikkeet (akku) 
 • Tuotteeseen liittyvät ohjelmistot 
 • Tuotteen kanssa käytettävät kuluvat osat ja tarvikkeet (kuten akut, kaukosäädin ja kiinnikkeet).
 • Ilman Canonin lupaa tehtyjen muutosten aiheuttamat viat tai valtuuttamattomassa palvelukeskuksessa tehdyt korjaukset, muutokset tai puhdistus 
 • Kustannukset, jotka aiheutuvat Canonin valtuuttamien palveluntarjoajien etäohjattavaan PTZ-kameraan tai -ohjaimeen tekemistä sovituksista tai muutoksista, jotta tuote täyttäisi maakohtaiset tekniset tai turvallisuusstandardit, tai muut kustannukset, jotka aiheutuvat etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen säätämisestä sellaisten teknisten tietojen vuoksi, jotka ovat muuttuneet tuotteen toimituksen jälkeen 
 • Vahingot, jotka ovat aiheutuneet siitä, että etäohjattava PTZ-kamera tai -ohjain ei ole maakohtaisten standardien tai teknisten tietojen mukainen muussa kuin ostomaassa.
Takuun korjauspalvelut eivät ole käytettävissä, jos vahingon tai vian on aiheuttanut jokin seuraavista:
 • Epäasianmukainen tai liiallinen käyttö eli tuotteen käyttö toisin kuin käyttöoppaassa ja muissa vastaavissa oppaissa on kuvattu (lisätietoja on käyttöoppaassa), mukaan lukien rajoituksetta epäasianmukainen säilytys, pudottaminen, voimakkaat iskut, korroosio ja lian, veden tai hiekan aiheuttamat vahingot. 
 • Tuotteen kanssa yhteensopimattomien varaosien, ohjelmistojen tai tarvikkeiden käyttö. Tuotteen yhteensopivuus tietyn Canonin etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen kanssa on tarkistettava pakkauksesta. Turvallisinta on käyttää aitoja testattuja Canon-varaosia, ohjelmistoja tai tarvikkeita. Tarkista yhteensopivuus ennen käyttöä. 
 • Etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen liittäminen laitteisiin, joita Canon ei ole hyväksynyt. 
 • Etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen puutteellinen pakkaaminen, kun se palautetaan Canonin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. 
 • Onnettomuudet tai katastrofit tai mitkä tahansa muut tapaukset, jotka eivät ole Canonin hallittavissa, mukaan lukien rajoituksetta salamointi, vesi, tuli, julkiset häiriöt ja puutteellinen tuuletus.

Maksuttomiin takuukorjauksiin eivät kuulu kausitarkastukset tai muut normaalit etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen huoltopalvelut.

5. Muuta

Korjauspalvelu voi viivästyä, jos korjaus suoritetaan alkuperäisestä ostomaasta poikkeavassa maassa, jossa tuote ei ole vielä myynnissä tai myynnissä on maakohtainen malli. Samasta syystä tiettyjä etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen varaosia ei välttämättä ole varastossa siinä maassa, jossa tuote korjataan.
Canon ei ota vastuuta mistään muista vaatimuksista, joita ei ole erikseen mainittu näissä takuuehdoissa, mukaan lukien rajoituksetta tallennusvälineen ja tietojen menetys jne.
Kun palautat etäohjattavan PTZ-kameran tai -ohjaimen takuuhuoltoon, pakkaa se huolellisesti, suojaa tuote, liitä mukaan myyntitosite ja kuvaus viasta.


Ehdot päivitetty: 1. maaliskuuta 2024

 

Usein kysyttyjä kysymyksiäK: Minkä takuujärjestelmän piiriin Euroopasta ostetut Canonin etäohjattavat PTZ -tuotteet kuuluvat?

V: Yleensä Canon tarjoaa eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun tuotteille, joiden ostomaa on Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Alankomaat ja Iso-Britannia. Tutustu tämän takuun täydellisiin ehtoihin.

K: Mitä takuutietoja tuotteen pakkauksesta on löydyttävä ostaessani Canon-tuotteen? 

V: Etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun piiriin kuuluvissa Euroopan maissa jokaisen laatikon mukana toimitetaan yleensä eurooppalainen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuukortti. Ne näyttävät yleensä seuraavilta:

 

K: Pitääkö minun toimittaa Canonille joitakin asiakirjoja, kun rekisteröin tuotteeni Canonin eurooppalaiseen takuujärjestelmään?

V: Sinun ei tarvitse toimittaa Canonille mitään asiakirjoja, jotta tuotteesi rekisteröidään Canonin eurooppalaiseen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuujärjestelmään. Jos haluat tuotteellesi eurooppalaiseen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuuseen kuuluvan korjauksen, sinun on toimitettava Canonille tuotteen alkuperäinen ostotosite (josta käy ilmi tuotteen alkuperäinen ostopäivä).

K: Mitä asiakirjoja minun pitää toimittaa, jotta tuotteelleni tehdään eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun piiriin kuuluva takuuhuolto?

V: Jos haluat tuotteellesi eurooppalaiseen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuuseen kuuluvan korjauksen, sinun on toimitettava Canonille tuotteen alkuperäinen ostotosite (josta käy ilmi tuotteen alkuperäinen ostopäivä).

K: Kuinka kauan Canonin eurooppalainen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuu on yleensä voimassa?

A: Canonin PTZ-kameran takuuaika on 3 vuotta, ja ohjainten takuuaika on 1 vuosi.

K: Jos ostan tuotteeni maasta, joka ei kuulu Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun piiriin, kuuluuko tuotteeni kuitenkin Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun piiriin, jos asun takuun piirissä olevassa maassa?

V: Yleensä tuotteet kuuluvat takuun piiriin tuotteen myyntipaikan mukaan. Tällöin takuuhuoltotapauksissa tuote palautetaan aina tuotteen myyntialueelle. Canon ei yleensä tarjoa tuotteilleen maailmanlaajuista takuuta, ellei niin ole erikseen mainittu tuote- tai aluekohtaisesti.

 

YhteystiedotAlla olevassa taulukossa on kaikki maat, joissa Canonin eurooppalainen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuu on saatavilla. Lisätietoja on Canonin eurooppalaisen etäohjattavan PTZ-järjestelmän takuun täydellisissä käyttöehdoissa.

Maakohtaiset yhteystiedot on annettu ohessa.

Maa Tukipalvelun yhteystiedot
Itävalta +43 1 360 277 45 67

Canon Itävalta
Belgia +32 (0)2 620 01 97

Canon Belgia (hollanninkielinen)
Canon Belgia (ranskankielinen)
Bulgaria +359 (0)2 8079 260
Canon Bulgaria
Kypros +357 250 569 60
Canon Bulgaria
Tšekin tasavalta +420 296 335 619

Canon Tšekki
Tanska +45 70 20 55 15

Canon Tanska
Viro +372 2660 2265

Canon Viro
Suomi +358 (020) 366 466
(Puheluhinta kiinteästä puhelinverkosta 0,15 senttiä / min. Puheluhinta matkapuhelinverkosta vaihtelee operaattorin mukaan. Lisätietoja hinnoista saat operaattoriltasi.)

Canon Suomi
Ranska +33 (0)1 70 48 05 00

Canon Ranska
Saksa 069 2999 3680

Canon Saksa
Kreikka +302 10 969 6422
Canon Kreikka
Unkari +36 (06)1 235 53 15

Canon Unkari
Islanti +354 533 34 11

Beco
Irlanti +353 16 990 990

Canon Irlanti
Italia +39 02 3859 2000

Canon Italia
Latvia 00800 2561 2566

Canon Latvia
Liettua 00800 2561 2566

Canon Liettua
Luxemburg +352 27 302 054

Canon Luxemburg
Malta +356 279 227 39
Canon Malta
Norja +47 23 50 01 43

Canon Norja
Puola +48 22 583 4307

Canon Puola
Portugali +351 21 424 51 90

Canon Portugali
Romania 0311 305 090
Canon Romania
Slovakia +421 (0)250 102 612

Canon Slovakia
Slovenia +386 1888 8053
Canon Slovenia
Espanja +34 91 375 45 55

Canon Espanja
Ruotsi +46 (0)8 519 923 69

Canon Ruotsi
Sveitsi +41 22 567 58 58

Canon Sveitsi (ranskankielinen)
Canon Sveitsi (saksankielinen)
Alankomaat +31 (0)20 721 91 03

Canon Hollanti
Iso-Britannia 010 544 470

Canon UK

Tarvitset ehkä myös

Feedback