PowerShot-kameroiden tukisivusto

PowerShot - CE Declarations

Lataa ohjaimia, ohjelmistoja, laiteohjelmistoja sekä käyttöoppaita ja hyödynnä teknistä tukea ja vianmääritystä verkossa.

Valitse PowerShot-kamerasi alla ja lataa uusimmat ohjelmistot, oppaat, ohjaimet ja laiteohjelmistot. Lisäksi voit lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä PowerShot-tuotettasi koskevia tärkeitä ilmoituksia.

Valitse tuotesivulla haluamasi sisältötyypin välilehti.

Tab 3

Tab 4

Tab 5

Tab 6

Tab 7

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Canon ID

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre

Huolto

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.

Feedback